IZ BUSA U BUS, IZ PLUSA U PLUS

Svi građani Beograda koji za prevoz poseduju mesečnu i godišnju personalizovanu pretplatnu BUS PLUS karticu, jednostavnim učlanjenjem u  ,,KLUB BUS PLUS“ (popunjavanjem formulara preko sajta www.busplus.rs. Ili popunjavanjem pristupnice, koja se nalazi na svim prodajnim mestima u kompanijama partnerima ) ODMAH OSTVARUJU POPUST pri SVAKOJ KUPOVINI-istakli su na konferenciji za štampu – Gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović, direktor Direkcije za javni prevoz Uglješa Mitrović , direktor kompanije ,, Apex Solution Tehnology“ Veljko Vlahović i predstavnici kompanija partnera:

1

5% u TEMPO centrima za robu široke potrošnje i salonima FORMA IDEALE na nameštaj;

8% u radnjama Nsport na sportsku opremu, odeću i obuću i na UNIQA osiguranje domaćinstava, od nezgode i putno osiguranje u inostranstvu ;

2

10% u klinikama EUROMEDIK na preglede, dijagnostiku i lečenje i MTS dopune na sve uplate preko fiksnog telefona.

0,2% od SVAKE kupovine uplaćuje se u FONDACIJU BUS PLUS ZAJEDNO koja najtalentovanijoj deci pomaže u školovanju i obrazovanju.

3

 

Kupovinom proizvoda i usluga kod navedenih partnera uz BUS PLUS karticu može se  ostvariti popust veći od 3.000. dinara koliko košta mesečna karta za javni prevoz.

Trenutno 1.500.000. građana  koristi BUS PLUS karticu. Sa toliko korisnika BUS PLUS  klub je  najveći Loyalty program u regionu.

Ovaj pozitivan primer bi trebalo da  slede svi gradovi u regionu i šire !

PHOTO/INFO RATOMIR GAVRILOVIĆ Dopisnik iz Jugoistočne Evrope