Najuspešnije, najpriznatije, najpoštovanije žene, na teritoriji Srbije

 

????????????????????????????????????

                                                          TAMARA VESNA NAJŽENA XXI VEKA

 

unnamed - 2

Lepa vest: na izboru NAJŽENA XXI VEKA za najuspešnije, najpriznatije, najpoštovanije žene u 24 kategorije, na teritoriji Srbije, na gala večeri održanoj  27. novembra u Belom Dvoru, Beograd, prestižno priznanje pripalo je i Tamari Vesni, Direktorki Srpske Televizije.

STV čestita svim kandidatkinjama, nagradjenim damama i organizatorima!

Na gala večeri koja se održala  27. novembra na Belom Dvoru u Beogradu, uručena su  prestižna priznanja medju kojima priznanje je pripalo i Tamari Vesni, Direktorki Srpske Televizije,  kao jednoj od dobitnica u izboru za najpriznatiju, najpoštovaniju i najvoljeniju ženu u Srbiji.

 

unnamed - 1

Tamara Vesna je u njenoj konkurenciji kako su organizatori rekli bila “neprikosnovena, i izglasana na osnovu glasova širokog auditrorijuma putem popunjavanja  anketnih  listova”.

Nagrada se dodeljuje u 24 kategorija i dobijaju je najuspešnije žene iz oblasti biznisa, mode, elektronskih i pisanih medija, medicine, umetnosti, industrije, bankarstva, politike, sporta, turizma, ugostiteljtva, prosvete …

Dobitnice su najuspešnije žene koje  čine esenciju društva,  predstavljaju „veličinu“ žene i prikazuju žene u najboljem svetlu.

Uz prisutnost velikog broja cenjenih ličnosti, kao i elite iz Srbije, ovaj event  je bio idealno mesto za realizaciju promotivnih aktivnosti.

Agencija Airli Nivo, je jedini zvanični organizator izbora za najuspešnije, najpriznatije, najpoštovanije žene,  sa licencom za poslovanje na teritoriji Srbije.

STV – USA (Serbian Television Inc.) čestita svim kandidatkinjama, nagradjenim damama i organizatorima!

Urednički odbor “Štajerskih novica” iz Slovenije čestita svim nagrađenim damama a posebno Tamari Vesni, prvoj srpskoj dami.