V Radencih A Beatles tribute band

IMG_2494

Potešitev nostalgije za Beatlesi

V skupnih prostorih restavracije Vikend in Casina AS je v petek, 11. decembra zvečer, nastopila tribute skupina, ki posnema znamenito liverpoolsko četverico The Beatles (John Lennon, Paul McCartney, George Harrison in Ringo Star).

Pod naslovom zabavno-glasbenega večera »Help ! A Beatles tribute« sta igrala in prepevala dva Američana, ki že dolga leta živita v Sloveniji (basist in vokalist Ernie Mendillo ter kitarist in vokalist Robert McKenzie), ob njiju pa dva Slovenca (solo kitarist in spremljevalni vokal Žiga Stanonik ter bobnar in spremljevalni vokal Gašper Oblak). Casino AS je poskrbel za hostese, pijačo dobrodošlice (kozarček penine), nagradno žrebanje ter pogostitev.

Številni obiskovalci, med katerimi je bilo na presenečenje veliko število mladih, so z veseljem prisluhnili četverici glasbenikov z izjemno kostumografijo in glasbili ter kakovostjo zvoka. Ob tem so starejši nostalgično obudili spomin na čas svoje mladosti, v letih 1960 – 1970, ko so ob glasbi Beatlesov skoraj »ponoreli«. Bile so to pesmi »Yesterday«, »Yellow Submarine«, »Hey Jude«, »She Loves You«, »Cant Buy Me Love«, I Want To Hold Your Hand«, »Here Comes The Sun« in druge.

Besedilo in foto: Filip Matko