Mark Tivadar je igral in prepeval tudi v Švici

Mladi zabavljač iz Malih Bakovec za vse generacije

Mark 02

Mark Tivadar iz Malih Bakovec pri Murski Soboti je od leta 2012 že izdal dve zgoščenki, posnel pet videospotov ter pripravil lansko jesen samostojni koncert Vesela jesen v Benediktu. Poleg tega je nastopil tudi na potujočem Oktoberfestu Dunaj – Bratislava – Dunaj. Ker Mark igra in prepeva tudi seniorjem prijazno, je konec lanskega leta  bil povabljen v Švico, kjer je nastopil na silvestrovanju v Regensdorfu pri Zürichu. Pod sponzorstvom Jožefa Žigerta (Falkon, zaključna gradbena dela, s.p.) iz Očeslavec je večkrat nastopil tudi v deželi treh src, v Radencih, v tamkajšnjem Domu za starejše občane – DOSOR-ju.

Mark 03

Prav na novega leta dan (1.1.2016) pa je bil otvoritveni dan njegovega samostojnega podjetja z imenom Tornado s.p., glasbene storitve, kjer ima prijavljen telefon na povsem novo klicno številko 041 / 987 – 744.

Mark 07

Letošnje poletje naj bi izšla že njegova tretja samostojna zgoščenka in kot uvod zanjo je posnel nov glasbeni videospot s pesmico »Veselica«. Se pa na naslovu www.youtube.com/watch?v=2Xw15qkSIRY že najde posnetek pesmice »Pa kaj zato, pa kaj potem«. Še več podatkov o glasbenih uspešnicah se najde na naslovu www.mark-tivadar.si, a Mark Tivadar sam zelo rad odgovarja, če se mu piše na e-mail: mark.supermusic@gmail.com.

Filip Matko Ficko