Julijski seniorski večer s Pištekom in Klaudijo

DSC_5102-copy

Štefan Sečko Legijaš in Klaudija Vereš

Stanovalke in stanovalci zaplesali na DOSOR-jevi terasi

V ponedeljek, 25. julija zvečer, bodo na DOSOR-jevem poletnem odru v okviru festivala »DOSOR-jeve vetrnice« nastopili štirje mladi fantje zabavno glasbene skupine »Štajerski fakini«. To bi naj bil pravi glasbeno plesni večer.

DSC_5110-copy

Pozdrav Marije Erveš

Toda na terasi DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, so stanovalke in stanovalci DOSOR-ja zaplesali že v četrtek, 21. julija zvečer, med 18. in 21. uro. Na programu je namreč bil tradicionalni »seniorski večer«, ki ga vsak tretji četrtek v mesecu pripravita Marija Erveš, kot DOSOR-jeva prostovoljka in Tatjana Geč, ki je v DOSOR-ju zaposlena.

DSC_5120-copy

Zapela je mala Alina

Na njuno vabilo se je odzval DOSOR-jev prostovoljec Štefan Sečko Legijaš z Vaneče, ob njem pa je tokrat zapela kot gostja »seniorskega večera« še 22-letna študentka Klaudija Vrečič iz Dankovec.

 

DSC_5130-copy

Plesalke na DOSOR-jevi terasi

Z nekaj pesmicami se je predstavila še 4,5-letna Alina iz Maribora, ljudsko »En šoštar me vprašal, če plesat grem z njim« pa je zapela DOSOR-jeva stanovalka Ema Matijevič.

DSC_5162-copy

Medgeneracijski seniorski ples

Njej sta se kot sponzorki večera zahvalili organizatorki »seniorskega večera«, glasbeniku Sečku in njegovi vokalistki Klaudiji pa sta izročili DOSOR-jevo darilce.

DSC_5189-copy

Zapela je stanovalka Ema Matijevič

Besedilo in fotografije: Filip Matko Ficko