Radenci: Najmlajši okrasili smrečico

Pri drsališču poskrbeli za božično novoletno vzdušje

Ob montažnem umetnem drsališču, ki ga je po dogovoru z Zavodom za turizem in šport Radenci ter Občino Radenci postavilo podjetje Lucky Luka iz Ljubljane pri Zdravilnem vrelcu Zdravilišča Radenci, so najmlajši iz vrtca Radenci ter radenske osnovne šole poskrbeli za pravo božično novoletno vzdušje.

Kajti samo en dan je samevala posebej postavljena smrečica v bližini drsališča v Radencih, zanjo pa so najmlajši v vrtcu Radenski mehurčki ter šolarji Osnovne šole Kajetana Koviča Radenci pripravljali številne okraske in voščilnice. Okraske za smrečico so v šoli pripravljali učenke in učenci 1. b razreda (lesene zvezdice), 4. in 8. razreda (belo-rdeče zvezdice iz cevčic) ter pri pouku likovne umetnosti (zlate zvezdice iz cevčic). Skupinica šestih učenk pa je opravila krasitev smrečice v četrtek, 22. decembra ob 13. uri. Dan pozneje, ob 10. uri, pa so k smrečici prišle še štiri skupine kratkohlačnikov radenskega vrtca. Ob pomoči svojih vzgojiteljic so obesili svoje okraske na smrečico, manjše darilne zavitke pa nastavili pod smrečico. Po dvajsetih minutah pa so lahko že zaplesali okrog okrašene smrečice.

Upamo pa lahko, da se bodo še vrnili v družbi staršev in starih staršev ter si izposodili drsalke ter zadrsali v praznične dni tokratne zime, ko imajo na voljo umetno drsališče.

Filip Matko Ficko

dsc_0724 dsc_0727 dsc_0731 dsc_0735 dsc_0738 dsc_0740 dsc_0747 dsc_0753 dsc_0760