»Cvetje v jeseni« na seniorskem večeru

Zapeli in zaplesali bodo lahko vsi udeleženci kar skupaj

dsc_7846

Tradicionalni seniorski večeri vsak tretji četrtek v mesecu se v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, nadaljujejo tudi to poletje. Topli večeri omogočajo, da je zabavna prireditev na prostem oziroma na domski terasi.

dsc_7866

Udeleženke in udeleženci tovrstnih zabavnih večerov, ni nujno, da so to le stanovalke in stanovalci DOSOR-ja, lahko ob zvokih različnih glasbenikov zapojo ali celo zaplešejo na podiju domske terase. Zabavni program se običajno prične po večerji, po 18. uri, zaključi pa se ob 21. uri. V treh urah je na programu veliko odlične glasbe, humorja, na mizah pa se ponudi pecivo ter tudi kozarček domačega.

dsc_7876

Torej na tretji julijski četrtek zvečer, to bo 20. julija, je napovedal svoj nastop glasbenik »one man band« Bojan Toplak. Igra na klaviature in poje, a za neke vrste poslastico večera bo v vmesnem odmoru poskrbela glasbeno pevska skupina »Cvetje v jeseni«. Ta pride preko Mure iz sosednje Občine Tišina, saj domuje v kraju Gradišče. Glasbenice in glasbenike ter pevke in pevce vodi Ema Vezjak, igrajo in pojo pa večinoma prekmurske in slovenske ljudske pesmi, pa tudi trenutno najbolj popularne pesmi. Zelo so ponosni na izdajo svoje samostojne zgoščenke.

Filip Matko Ficko