EKSKLUZIVNO! VRATA NAM JE ODPRLO 25 SLOVENK IN SLOVENCEV

EKSKLUZIVNO! VRATA NAM JE ODPRLO 25 SLOVENK IN SLOVENCEV

alenka-bratusek
Alenka Bratušek: »Dom mi predstavlja varnost, zavetje in srečo. To je prostor, kjer ni pomembno, kakšen si, ker te vsi poznajo zelo dobro, prostor, kjer si to, kar si.«
Alenka Bratušek: »Med kuhanjem ni časa za druge skrbi«. (avtor fotografije: Nuša Cvjetičanin)

savina-atai
Še nikoli vam znani Slovenci niso pustili tako blizu. Kar petindvajset jih je za posebno izdajo revije Obrazi – Domovi znani, prvo takšno, ki je kadarkoli izšla pri nas, odprlo vrata svojih domov in omogočilo vpogled v svoja zasebna življenja.
Savina Atai: »Obožujem trenutke, ko z Giorgosom skupaj nabirava pomaranče, fige, opuncije, goji jagode. Velikokrat imava tak zmenek.« (avtor fotografije: Mihalis Kapsalakis)

znani_domovi_obrazi
znani domovi obrazi.

Kje živijo s svojimi najdražjimi in kam se zatekajo, ko želijo – vsaj za hip – biti nevidni. Skozi skrite kotičke svojih stanovanj in hiš vas bodo, ekskluzivno samo v reviji Domovi znanih, med drugim popeljali Miša Molk, Matjaž Nemec, Alenka Bratušek, Manca Košir, Nataša Matjašec Rošker in Danilo Rošker, Rebeka Dremelj, Franci Planinšek in še mnogi drugi, skozi predsedniško palačo pa vas bo popeljal kar sam Borut Pahor osebno.
Naslovnica revije Obrazi – Domovi znanih
Komu dom predstavlja varnost, zavetje in srečo? Komu se skriva škrat pod mizo? Katera izmed znanih slovenk pravi: »Zaradi hiše sem slišala že veliko zajedljivih pripomb, češ, da se zagotovo valjam v denarju, in očitno so tudi vlomilci, ki so nas žal pred nekaj leti obiskali, pričakovali hudo bogastvo. Ampak veste, sosedova trava ni nič bolj zelena.«? Vse to in še več v reviji Obrazi – Domovi znanih.
Od danes naprej vas na prodajnih policah čaka prva slovenska revija, ki razkriva intimo doma petindvajsetih znanih Slovenk in Slovencev.
Vstopite v domove znanih z nami!