Razdelitev maturitetnih spričeval na SŠGT Radenci

»Petica« župana maturantki Dorini Dšuban

petica-dorini-dsuban

 Petica Dorini Dšuban.

Dijakinja Srednje šole za gostinstvo in turizem v Radencih, v »deželi treh src« na Štajerskem v Sloveniji, Dorina Dšuban, je na posebni slovesnosti ob razdelitvi maturitetnih spričeval šolskega leta 2017/2018 prejela priznanje »Petica« od župana Občine Radenci Janeza Rihtariča, kajti vsa šolska leta je zaključila z odličnim uspehom. Zgodilo se je to v petek, 6. julija dopoldne, ko so knjižne nagrade prejeli: dijakinji Manja Slavinec in Klara Korotaj ter dijak Janez Mlinarič.

nagovor-ravnateljice

Nagovor ravnateljice.

V prireditvenem prostoru Dijaškega doma v Radencih, kjer je tudi nekaj učnih prostorov Srednje šole za gostinstvo in turizem Radenci, je ta dan potekala zaključna slovesnost ob razdelitvi letošnjih spričeval maturantkam in maturantom te šole. Ravnateljica SŠGT Radenci, Janja Prašnikar Neuvirt, je imela slavnostni nagovor dijakinjam in dijakom treh razredov z razredniki (4. T a Darja Zlatnik, 4. T b Vida Pelc in 5. PT Andrej Drvarič) ter prisotnim staršem.

knjiga-dijakinji-klari-korotaj

Knjiga dijakinji Klari Korota

Celotno prireditev sta povezovali dijakinji, sestri Katja in Martina Kovačič, maturantke in maturanti so prejeli maturitetna spričevala, zanje tudi podpisali in sledila je pogostitev vseh prisotnih.

Filip Matko Ficko