Seniorski večer na DOSOR-jevi terasi

Za zabavo je skrbel mladi glasbenik Mark Tivadar

odlicen-glasbenik-mark-tivadar

 Odličen glasbenik Mark Tivadar.

Seniorske večere v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, imata vsak tretji četrtek v mesecu »na skrbi« prostovoljki Marija Erveš in Andreja Lenartič. Tako je bilo tudi 19. julija zvečer med 18. in 21¸.uro. Marija je vse pozdravila na začetku, Andreja je postregla vsem s kozarčkom domačega, kar je tokrat doniral DOSOR, a stanovalka Ema Matijevič se je že po običaju pridružila z doniranjem peciva.

ples-vseh-generacij

 Ples vseh generacij.

V lepem poletnem večeru je mladi glasbenik Mark Tivadar iz Malih Bakovec pri Murski Soboti igral v živo na terasi DOSOR-ja. Večer je namenjen družabnosti, klepetu, petju in plesu, kajti verjeti je treba, da je tudi ples terapija, še zlasti za generacijo v tretjem in četrtem življenjskem obdobju.

seniorski-vecer-na-dosor-jevi-terasi

 Seniorski večer na DOSOR-jevi terasi.

Kot smo na spletnih straneh »Štajerske novice« o mladem glasbeniku Marku Tivadarju že večkrat pisali, je letos pomladi zelo uspešno dva meseca gostoval v tujini (Avstrija, Nemčija, Švica, Nizozemska), videospot z naslovom »Mini bikini« pa je posnel lani. Večino posnetkov je bilo narejenih lani avgusta v Portorožu, dodanih pa je bilo še nekaj letošnjih.

pozdrav-marije-erves

Pozdrav Marije Erveš.

Druženje in zabavo na DOSOR-jevi terasi so številni stanovalke in stanovalci spremljali tudi s svojih balkonov, kajti nekateri ne plešejo in tako pesmi in glasbo spremljajo z invalidskih vozičkov.

tudi-kozarcek-domacega

 Tudi kozarček domačega.

Filip Matko Ficko