Radenci: Gorenjec nastopil na Štajerskem

Stand up komik Sašo Stare na odru DOSOR-jeve Vetrnice

nastop-sase-stareta

 Nastop Saše Stareta.

V okviru predzadnje prireditve letošnje »DOSOR-jeve Vetrnice« je v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, nastopil Gorenjec Sašo Stare, igralec, improvizator, novinar, animator ter stand up komik. Ob 18.30 sta ga v ponedeljek, 20. avgusta, na poletnem odru na DOSOR-jevem dvorišču pozdravili Leja Sabotin in Teja Smodiš, a na DOSOR-jevi terasi stanovalke in stanovalci tega doma, pa tudi številni zunanji obiskovalci.

dosor-jev-srecelov

DOSOR-jev srečelov.

Iz TV-oddaje »Zvezde plešejo« se je občinstvo spomnilo Saše Stareta in tako se je stand up komik lahko pohvalil, da je ob snemanju izgubil okrog deset kilogramov. Se je pa njegov nastop tako in tako »sukal« okrog naših nenehnih problemov glede telesne, kakor tudi na račun neposrečenih reklam ter o neprimernem obnašanju voznikov na cesti.

ob-zakljucku-nastopa

 Ob zaključku nastopa.

Stanovalec Maksimiljan Korošec je gostu z Gorenjske podaril tradicionalno DOSOR-jevo Vetrnico, čestitke za nastop je izrekla direktorica Mateja Hauser ter gostu predala spominsko darilce. Voditeljici dogodka, Leja in Teja, pa sta Sašo Stareta povabili k nakupu srečke tradicionalnega srečelova.

saso-stare-z-lejo-in-tejo-pred-nastopom

Sašo Stare z Lejo in Tejo pred nastopom.

V tem tednu (četrtek, 23. avgusta ob 16. uri) bodo na DOSOR-jevem poletnem odru nastopile članice vokalno-instrumentalne skupine BICABEND s Koroške, a na zadnji prireditvi letošnje »DOSOR-jeve Vetrnice« so na programu priljubljene karaoke in sicer v ponedeljek, 3. septembra ob 18.30.

obisk-dosor-jeve-vetrnice

 Obisk DOSOR-jeve Vetrnice.

Filip Matko Ficko