Na Ptuju odprt nov bencinski servis OMV

Na Ptuju odprt nov bencinski servis OMV

OMV Slovenija je ob tem Splošni bolnišnici Ptuj doniral 3.000,00 evrov za nakup opreme v urgentnem oddelku

  

Otvoritev bencinskega servisa OMV Ptuj

 Slavnostni prerez traku sta izvedla generalna direktorica OMV Slovenija Vanja Lombar in podžupan Mestne občine Ptuj Marjan Kolarič.

Otvoritev bencinskega servisa OMV Ptuj

  Z današnjim dnem je na Ormoški cesti na Ptuju tudi uradno odprt povsem nov bencinski servis OMV s ponudbo VIVA. OMV na novi lokaciji nudi visokokakovostna goriva lastne blagovne znamke MaxxMotion, v okviru ponudbe VIVA pa so gostom na voljo kavni napitki VIVA Cafe in sveže pečeno pekovsko pecivo. Mreža bencinskih servisov OMV v Sloveniji zdaj šteje 107 servisov.

ob-uradni-otvoritvi-je-zbrane-nagovorila-generalna-direktorica-omv-slovenija-vanja-lombar Ob uradni otvoritvi je zbrane nagovorila generalna direktorica OMV Slovenija Vanja Lombar.

Nov bencinski servis, ki se nahaja na uvozu na Puhov most, je namenjen tako osebnim kot tovornim vozilom, za katere je skupno na voljo pet točilnih mest. V svoji ponudbi gostom omogoča nakup goriva OMV-ju lastne blagovne znamke MaxxMotion, in sicer premium gorivo MaxxMotion 100 plus, ki kot 100-oktansko gorivo dosega najvišjo kakovost po mednarodnih standardih, ter dve visokokakovostni gorivi OMV MaxxMotion 95 in OMV Sprint Diesel. Poleg tega nov ptujski bencinski servis ponuja tudi avtoplin LPG in tekočino AdBlue za tovorni promet.

omv-slovenija-je-ob-otvoritvi-bencinskega-servisa-na-ptuju-splosni-bolnisnici-ptuj-doniral-3-00000-evrov-za-nakup-opreme-v-urgentnem-oddelku

OMV Slovenija je ob otvoritvi bencinskega servisa na Ptuju Splošni bolnišnici Ptuj doniral 3.000,00 evrov za nakup opreme v urgentnem oddelku.

S ponudbo VIVA OMV tudi na Ptuju širi domačnost in nudi kavne napitke VIVA Cafe s certifikatom pravične trgovine, ki zagotavlja pravično plačilo in ustrezne delovne razmere pridelovalcem kave. Kavna zrna iz izključno pravične trgovine tako predstavljajo še boljši okus kave. Poleg tega lahko gostje izbirajo tudi med sveže pečenimi pekovskimi izdelki. V skladu s svojo filozofijo WE CARE MORE bo OMV tudi na Ptuju na prvo mesto postavljal svoje goste in obenem zagotavljal kakovostne storitve ter izdelke.

otvoritev-bencinskega-servisa-omv-ptuj

Otvoritev bencinskega servisa OMV Ptuj.

Ob otvoritvi je Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija, povedala: »Veseli nas, da smo s pomočjo Občine Ptuj uspeli odpreti popolnoma nov bencinski servis, opremljen po najvišjih standardih. Z visokokakovostnimi gorivi želimo voznikom omogočiti uspešno skrb za njihova vozila, obenem pa jim z VIVA ponudbo pričarati domačnost in udobje. Ob tej priložnosti se iskreno zahvaljujemo za profesionalno opravljeno delo tako Občini Ptuj kot vsem ostalim, ki so sodelovali in pripomogli k uspešni širitvi naše mreže bencinskih servisov

Slavnostni prerez traku sta izvedla generalna direktorica OMV Slovenija Vanja Lombar in podžupan Mestne občine Ptuj Marjan Kolarič, OMV Slovenija pa je ob otvoritvi Splošni bolnišnici Ptuj doniral 3.000,00 evrov za nakup opreme v urgentnem oddelku.

Z novo pridobitvijo na Ptuju je voznikom v Sloveniji na voljo 107 bencinskih servisov OMV, med katerimi se jih 40 ponaša s ponudbo VIVA. Poleg tega OMV Slovenija razpolaga tudi s petimi brezosebnimi bencinskimi servisi Eurotruck, ki so namenjeni transportnemu prevozu.