Božiček obdaril otroke zaposlenih v DOSOR-ju

Vzgojiteljice iz vrtca zaigrale »Nekega zimskega večera«
bozicek-je-prisel

Božiček je prišel.
Čeprav je od obiska Miklavža (6. decembra), prvega dobrega moža meseca decembra, minilo komaj sedem oziroma teden dni, je 13. decembra popoldne DOSOR, Doma starejših občanov Radenci, obiskal Božiček, drugi dobri mož decembra.
bozicek-za-zdravje-z-dezurno-medicinsko-sestro-klaudijo

Božiček za zdravje z dežurno medicinsko sestro Klaudijo
V kletnih prostorih DOSOR-ja, kjer je telovadnica doma, je bil pripravljen za otroke zaposlenih v DOSOR-ju pravi pravljični popoldan. Pravljično igrico »Nekega zimskega večera« so otrokom in njihovim staršem zaigrale vzgojiteljice Vrtca Radenski mehurčki iz Radencev, ob zaključku igrice pa še zapele ter poklicale Božička. Klicu vzgojiteljic, ki so se jim glasno pridružili tudi otroci, se je s svojim »Ho-Ho-Hoooo!« oglasil drugi dobri mož decembra ter najprej delil bombončke.
veselje-najmlajsih
Veselje najmlajših
Za vse otroke so bila pripravljena darila in ob pomoči DOSOR-jeve tajnice Jasmine, ki je tokratno prireditev imela na skrbi, je Božiček darila razdelil, bombone pa staršem. Ob tem je še naročil Božiček, da naj otroci pišejo še njegovemu bratrancu dedku Mrazu, da še on pride z darili pred koncem meseca decembra.
v-telovadnici-dosor-ja
telovadnici DOSOR-ja.J

Filip Matko Ficko
Fotografije: Marija Erveš