UVEK POPULARNI BALAŠEVIĆ

5-panonski-mornar-dorde-balasevic
Panonski mornar Đorđe Balašević
Novi Sad, 13. decembra – Kao svake godine, tako i početkom sledeće, poznati novosadski kantautor Đorđe Balašević održaće u svom Novom Sadu tradicionalni koncert u Sportsko rekreacionom centru “Vojvodina”, popularnom SPENS-u, 19. januara 2019. godine u 20 sati.
Decenije karijere “Panonskog mornara” nisu uopšte uticale na njegovu popularnost – naprotiv.
1-plakat-kocerta-balasevica
Plakat kocerta Balaševića.
Juče (sreda,12. decembra), samo koji minut pošto je otpočela prodaja ulaznica za koncert, okupio se veliki broj fanova uvek popularnog Đoleta ispred zgrade “Pariskog magazina” u strogom centru Novog Sada strpljivo čekajući red. Bukvalno, za par minuta se stvorio red od oko 400 ljubitelja Balaševićevih pesama iako prethodno nije ni bilo neke velike reklame i najave koncerta.
2-prvi-srecni-fanovi-ulaze-u-pariski-magazin
Prvi srećni fanovi ulaze u Pariski magazin.
Čekalo se mirno i strplivo iako su se ulaznice istovremeno uveliko prodavale i preko interneta. Procena je da su ulaznice već prvog dana gotovo sve prodate. Inače, cene ulaznica su od 1.500 do 7.000 dinara, zavisno od mesta stajanja, sedenja i mesta u VIP loži.
Objektiv našeg fotoaparata je zabeležio prve minute strpljivog čekanja brojnih fanova za koncert Balaševića koji će biti tek za više od mesec dana.
3-iz-minuta-u-minut-red-se-povecavao

Iz minuta u minut red se povećavao.
4-red-se-prosirio-na-bulevar-mihajla-pupina

Red se proširio na Bulevar Mihajla Pupina.
Tekst i fotografije: Aleksandra Čubranović