AMERIČKA PRLJAVA IGRA

Došla je zima i donela sneg, da pokrije našu sramotu. Šiptari su napravili vojsku od više stotina ljudi. Pomogli im Amerikanci, koji razbijaju Srbiju već tri decenije. Posle ovoga uveren sam da su Amerikanci ubili Olivera Ivanovića, jer bi im se suprostavio na samom Kosmetu.
Da bi ugrozila EU Amerika će da ubrza proces državnosti Kosova, pa će Tači i Haradinaj da zatvore granicu prema Srbiji. Zabraniće upotrebu srpskih ličnih karata i ostalih dokumenata, zabraniće srpske automobilske oznake na vozilima, uvešće nam i vize. I okrenuće s eprema Albaniji da joj bude izlaz u svet, Ameriku i EU. Amerikanci će sve to podržati, jer oni, kako reče Haradinaj, vode spoljnu politiku Prištine.
Mi Srbi za uzvrat grlimo i ljubimo Amerikance, gledamo njihove tri televizije u Srbiji, čitamo njihove novine u Srbiji, obožavamo njihove filmove, glumce, pevače, tv serije, sportiste, igrice…
Na američkim tv kanalima i stanicama u Srbiji ima više informacija o NBA nego li o svim srpskim reprezentacijama i reprezentativcima zajedno. Time javno ponižavaju srpski sport i naše šampione, a uzdižu svoju košarku koja se svodi na sistem: trči, skači i pucaj!
Svi nosimo američke radne pantalone ili farmerke.
Zato će Amerikanci jednog dana da nam kažu ono što nam stalno govore Hrvati:
– Pa dobro Srbi šta sve treba da vam uradimo da prestanete da nas volite !
Ako ne objavimo sankcije i medijski rat Americi, sve što pričamo o Kosovu kao 51 amerikoj državi u Evropi i šiptarskoj vojsci, o NATO i Vašingtonu u našoj pokrajini, biće samo obična kuknjava.

Dr Marko Lopušina