Nov TORNADO BAR v Bakovcih

Zabaviščni lokal odpira glasbenik Mark Tivadar
strezba-vrocih-hostes
Strežba vročih hostes.
V Malih Bakovcih pri Murski Soboti ima mladi glasbenik, pevec Mark Tivadar, podjetje »Tornado – glasbene storitve«. Sedaj bo z enakim imenom v začetku letošnjega marca odprl v središču kraja Bakovci pri Murski Soboti zabaviščni lokal TORNADO BAR (New Imperia Bar).
prekmurski-pistek
Na otvoritvi bo poskrbljeno za veliko zabave, med gosti se bodo ves čas z odlično postrežbo sukale »vroče« hostese, ne bo pa manjkalo glasbe, petja in plesa. Samo nekaj dni pozneje je letošnji pust (5. marca), za njim pa še Dan žena (8. marec) in zato bo toliko bolj veselo, ker bo zabava pri Marku prav v tem stilu.
mark-tivadar-bojan-tivadar
Na petkov večer, 1. marca po 19. uri, bo za uvod v prvi glasbeni večer poskrbel s svojim nastopom kar Mark Tivadar sam. Za njim bo nastopil znan dolgoletni prekmurski pevec, doma v Bakovcih, Vedran Franc Husar, a še isti večer bodo za obilo plesne zabave poskrbeli še člani ansambla Aktual iz Moravskih Toplic (Gašper Marič – harmonika in bas kitara, Franc Lukač – kitara, Jure Fartek – klaviature in bas kitara, Uroš Berden – bobni). Dan pozneje, na sobotni večer, 2. marca po 19. uri, bo zopet nastopil Mark Tivadar, a tedaj bo z njim v duetu oče Bojan Tivadar. Prišel bo prepevat še Prekmurski Pištek (Štefan Grabar), a za zabavo mladih bo drugi zabavni večer skrbel DJ Dejan.
vedran-franc-husar
Vedran Franc Husar.
Filip Matko Ficko