HUMANITARNA VEČERA U CENTRU NOVOG SADA

Sinoć (ponedeljak,16. septembar 2019.) u strogom centru Novog Sada na Trgu slobode pokraj spomenika Svetozara Miletića održana je Humanitarna gala večera “Kod Miletića”, čiji je prihod poklonjen Dečjem selu u Sremskoj Kamenici.

sdr

sdr

Humana večera kraj spomenika Miletića i Gradske-kuće
Namera i želja humanitarnih darodavaca nagrađena je izuzetnim gastronomskim ugođajem u neubičajenom ambijentu u strogom centru najvećeg grada u Vojvodini. Poslužen je bogat obrok po ceni od 5.000 dinara (oko 42 Eura) na stolovima ispred Gradske kuće Grada Novog Sada. Za predjelo poslužene su najfinije đakonije: pršut, losos, mocarela i punjene rolnice sa piletinom. Za glavni obrok serviran je paradajz punjen rižotom, pečurkama i rendanim parmezanom, pileće rolnice u pica sosu, medaljon od svinjskog filea bardiran pančetom i ćureći file u ananas sosu flanbiran sirom. Na kraju je sve zaslađeno kolačem tri leće.
Naravno, organizatori su humanitarcima uz obrok priredili uživanje uz muzički programu sa balkona i prozora okolnih zgrada, a u izvođenju solista Opere Srpskog narodnog pozorišta i Opere Narodnog pozorišta u Beogradu, “Novosadskog damskog hora” i hora “Muzika srca”.
sdr

sdr

Gala večera je protekla u prijatnom raspoloženju.

Inače, ukupno je prodato 150 mesta za Gala humanitarnu večeru. Gosti večeri bili su štićenici Dečjeg sela.
Organizator događaja bila je kompanija Color Media Communications.

Radomir Čubranović