Đokovići proslavili rekordnu titulu na Australijan openu

Ogromna srpska trobojka, baklje i vatromet: Đokovići proslavili rekordnu titulu na Australijan openu

zastava-nole-1

Novosti online | 19. februar 2020. 21:13 |
Porodica najboljeg tenisera sveta u restoranu “Novak” organizovala je slavlje povodom osmog trofeja na Otvorenom prvenstvu Australije

foto: D.Radeka i B. Đorđević

„Dobro vi to igrate, momci. Mogu li i ja s vama. A onda smo Noletu uzeli gem, pomučio se i on!”: Kako su dečaci iz Bloka 65 „izašli na crtu“ prvom reketu sveta
„Dobro vi to igrate, momci. Mogu li i ja s vama. A onda smo Noletu uzeli gem, pomučio se i on!”: Kako su dečaci iz Bloka 65 „izašli na crtu“ prvom reketu sveta.

proslava-nole-1

Đoković otvorio dušu Hrvatima: Hvala što ste uz mene, voleo bih da upoznam Kosteliće

Sofija Kenin opčinjena Đokovićem: Navijala sam za Novaka kako bih imala izgovor da mu pošaljem poruku (VIDEO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je pre nekoliko dana u Beograd, a u sredu uveče njegova porodica je organizovala proslavu, rekordne, osme titule na Australijan openu.

proslava-nole-2

Slavlje je organizovano u restoranu “Novak” na Novom Beogradu, a specijalno za ovu priliku ispred restorana je, između dve bandere, razvijena ogromna zastava Srbije, koja je privlačila pažnju slučajnih prolaznika.

Novaka i Jelenu, koji su izašli iz crnog Tojota džipa, dočekala je pesma sa razglasa Igraj i pobedi, a uz vatromet zapaljeno je i nekoliko baklji.

Na dočeku prvog reketa planete ispred restorana okupio se veliki broj građana, pogotovo dece iz kraja, a nekoliko najsrećnijih su dobili i autogram od Novaka.