Podarimo vam KONČNO ZMAGO DOBREGA

Vsak od nas je priča velikega boja med dobrim in zlim. Ta boj se odvija v naših življenjih, v naših srcih, v našem razumu. Botrujejo mu dogodki iz preteklosti, okoliščine v katerih smo, vse kar gledamo, beremo, poslušamo, skratka vse s čimer se duševno in duhovno hranimo ter oblikuje naš značaj. Vpliva na to v katero smer vodimo svoje življenje, kako se odločamo in čemu posvečamo svoj čas. Na to ali smo srečni ali nesrečni, blagoslovljeni ali prekleti.

Veliki boj se odvija v vsakem posamezniku, v vsaki družbi, v vseh časih. Gre za boj med dobrim in zlim, boj med resnico in zmoto, med svetlobo in temo. To nam zelo dobro predstavi knjiga Veliki boj med Kristusom in Satanom, ki jo je pred kratkim na novo izdalo društvo Sedmi dan. Skozi zgodovino krščanstva, začenši prav na začetku našega štetja, pokaže kako se je (R)resnica prenašala preko posameznikov in skupin vse do današnjega časa. Resnica in ljubezen sta neločljivo povezani, zato so bili nekateri pripravljeni stati za njo celo za ceno lastnega življenja.

Knjiga močno odgovarja na potrebe današnjega časa. Situacija v kateri se trenutno nahajamo je dodobra pretresla vse plasti našega življenjskega vsakdana in marsikdo se je vprašal kam to pelje in zakaj se to dogaja. Kaj to pomeni za družbo, za svet in za posameznika? Pa ne samo epidemija, vsaka vojna, vsak spopad, vsak preobrat v družbi dobi v luči te knjige točno določen in jasen smisel. Namen te knjige ni toliko predstaviti nove resnice, ki zadevajo težave v preteklih časih, ampak predstaviti dejstva in načela, ki vplivajo na prihajajoče dogodke. Veliki boj bo enkrat končan. In to za vselej. Na to kaže tudi obetajoči podnaslov Končna zmaga dobrega. Knjiga prinaša sporočilo o upanju, o milosti in hkrati razodeva Božji značaj, ki je ljubezen.

Da pa vam ne izdamo vseh podrobnosti knjige, vas vabimo da si jo preberete sami. Zahvaljujoč našim donatorjev, ljudem ki so knjigo prebrali in jim je spremenila življenje, vam lahko knjigo brezplačno podarimo. Oglasite se nam na elektronski naslov ali telefonsko številko in dogovorili se bomo za način prevzetja.

Društvo Sedmi dan

www.sedmidan.org

info@sedmidan.org

070 682 373