SeneCura Radenci – dom, kjer se srečajo prijatelji

 

Naše osnovno vodilo je »Blizu ljudem« in z inovativnimi koncepti oskrbe in nege prispevamo h kakovosti življenja ljudi, ki zaupajo naši oskrbi. Strokovno usposobljeni sodelavci poskrbijo za celostno storitev zdravstvene nege ter oskrbe, ki zajema bivanje, prehrano, izvajanje pomoči pri dnevnih aktivnostih in učenje samostojnosti.

Začasna kratkotrajna namestitev in oskrba v SeneCuri Radenci SeneCura Dom starejših občanov Radenci d.o.o. Prisojna cesta 4A 9252 Radenci Poletje in čas dopustov lahko za marsikoga predstavlja velik stres. Predvsem za tiste, ki doma skrbijo za ostarele in pomoči potrebne svojce. Tako se težko pričakovan in zaslužen letni oddih postavi pod velik vprašaj.

V tem primeru je zelo dobrodošla začasna kratkotrajna namestitev v SeneCura Dom starejših občanov Radenci d.o.o. Tako svojcem ponujamo možnost varne in strokovne oskrbe svojega najdražjega v času odsotnosti. Ta storitev pa ni omejena zgolj na poletni čas, ampak je na voljo skozi vso leto, bodisi zaradi odsotnosti svojca, ali zaradi po bolnišničnega zdravljenja, ko še niso sposobni vrnitve v domače okolje.

Primerna je tudi za starostnika, ki želi spoznati življenje v socialnovarstveni ustanovi, preden se odloči za stalno bivanje, saj s tem olajšamo prehod iz domačega okolja. Zaradi velikega povpraševanja po začasnih namestitvah svetujemo, da nas čim prej kontaktirate in se dogovorite za željen termin. Lahko nas pokličete na 02/ 568 46 05, ali nam pišete na radenci@senecura.si