НОВИ ПОРОЂАЈНИ СТО ЗА ГАК „НАРОДНИ ФРОНТ“ – ПОКЛОН ПРИНЦЕЗЕ КАТАРИНЕ И ЛАЈФЛАЈН КАНАДА ПОВОДОМ РОЂЕЊА ПРИНЦА СТЕФАНА

img_0986-princeza-katarina

ЊКВ ПРИНЦЕЗА КАТАРИНА И РАДЕ БАКРАЧЕВИЋ, СРПСКИ ВИТЕЗ ( фото архив Штајерских новиц)

 

НОВИ ПОРОЂАЈНИ СТО ЗА ГАК „НАРОДНИ ФРОНТ“ – ПОКЛОН ПРИНЦЕЗЕ КАТАРИНЕ И ЛАЈФЛАЈН КАНАДА ПОВОДОМ РОЂЕЊА ПРИНЦА СТЕФАНА

Београд, 15. март 2018 – Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина заједно са сестром г-ђом Бети Румелиотис испоручила је данас нови порођајни сто Гинеколошко-акушерској клиници „Народни фронт“ у Београду. Порођајни сто вредности више од 16.000 евра донација је хуманитарне организације Лајфлајн Канада и представља симболичан поклон поводом недавног рођења Њ.К.В. Принца Стефана, сина Њ.К.В. Принца Филипа и Принцезе Данице, 25. фебруара у Београду.

„Ово није први порођајни сто који је моја Фондација у сарадњи са Лајфлајном донирала неком београдском породилишту. Ипак, овог пута је присутна и додатна симболика јер се недавно и наш унук Стефан родио у Београду. Желим да захвалим Лајфлајн Канада организацији чији сам покровитељ, на овој вредној донацији, као и да поручим свим женама у Србији да је бити мајка и бака нешто најлепше. Због тога, желим Србији и нашем народу што више мајки и што више деце, јер су деца наша будућност. Наши лекари и наше здравство је из дана у дан све напредније и боље, па су и трудноћа и порођај у данашње време знатно олакшани. Волите се и рађајте децу!“, рекла је Њ.К.В. Принцеза Катарина.

Принцеза Катарина овом приликом нагласила је да је рад Фондације Принцеза Катарине био посебно успешан у последњих годину дана јер је у овом периоду донирана медицинска опрема у вредности већој од два милиона евра установама широм Србије.

Проф. др Жељко Миковић, в.д. директора ГАК „Народни фронт“, захвалио је Принцези Катарини и организацији Лајфлајн Канада на вредној донацији и нагласио значај најсавременије медицинске опреме.

ГАК „Народни фронт“ има традицију дугу 60 година и стручни тим од око 150 искусних лекара који раде на двадесет одељења пружајући здравствену заштиту жена и новорођенчади.