ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР КАРАЂОРЂЕВИЋ: ДЕЛИМ СУДБИНУ МОГ НАРОДА

ИНТЕРВЈУ Њ.К.В. ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИКА АЛЕКСАНДРА КАРАЂОРЂЕВИЋА ЗА ИНФОРМЕР: ДЕЛИМ СУДБИНУ МОГ НАРОДА

111-princ-a-karadordevic

Београд, 4. Април 2020 – Престолонаследник Александар Карађорђевић проводи последње недеље у изолацији у Краљевском двору у Београду са својом супругом, принцезом Катарином.

С обзиром на то да обоје спадају у најризичнију групу, брачни пар Карађорђевић строго се придржава мера у борби против ширења коронавируса.

У изјави за Информер Престолонаследник Александар истиче да ситуацију с короном треба схватити врло озбиљно.

– Супруга и ја смо у Србији од почетка епидемије. Нигде не излазимо и дисциплиновано се придржавамо упутстава наше Владе.

Ту смо, уз свој народ и заједно делимо исту судбину. Време у изолацији проводимо тако што на све могуће начине гледамо како да помогнемо народу, држави, председнику, премијерки и лекарима, који су заиста наши прави хероји.

Моја супруга даноноћно прикупља донације за болнице широм Србије како би их што боље снабдела потребном опремом за борбу против коронавируса… – наводи он.

Он додаје да се не плаши:

– Иако сам због година у тој ризичној групи, не плашим се. Опреза има, али страха не. Супруга и ја придржавамо се свих савета стручњака и Владе Србије. Зато позивам све да слушају препоруке и да остану код куће.

Србија је много пута до сада у историји била у тешкој ситуацији, али је увек из њих излазила као победник. Тако ће бити и овога пута. Само треба да будемо дисциплиновани, да се чувамо и нема дилеме, победа је наша! – подвлачи Карађорђевић.