СВЕ ВИШЕ ХУМАНИТАРНИХ АКЦИЈА

ФОНДАЦИЈА ПРИНЦЕЗЕ КАТАРИНЕ И ХУМАНИТАРНА ОРГАНИЗАЦИЈА ЛАЈФЛАЈН ЧИКАГО ПРУЖИЛИ СУ НЕОПХОДНУ ПОМОЋ УГРОЖЕНИМ ГРАЂАНИМА У ПРАЊАНИМА

slika1

Београд, 28. aприл 2020. – Фондација Њ. К. В. Принцезе Катарине пружила је хуманитарну помоћ за 180 економски угрожених и старијих грађана Прањана. Уз поменуту донацију, Џон Кингсбури Дом здравља у селу Прањани у општини Горњи Милановац добио је и неопходан медицински прибор и заштитну опрема за медицинско особље.

slika2

Сто осамдесет донираних пакета састоје се од основних животних намирница који су подељени појединцима и породицама које трпе велике тешкоће током глобалне пандемије корона вируса.

slika3

Помоћ је пружена и медицинском особљу које се налази у првим борбеним редовима и храбро бори против пандемије корона вируса у Џон Кингсбури Дому здравља у Прањанима. Њима је донирана заштитна медицинска опрема која се састоји од хируршких маски, рукавица и дезинфекационих средстава.

slika4

Ову значајну донацију у вредности од 6.000 долара обезбедила је хуманитарна организација Лајфлајн из Чикага, у сарадњи са Питсбуршким Комитетом, и под покровитељством Њ. К. В. Принцезе Катарине.

Њ.К.В. Принцеза Катарина, Лајфлајн хуманитарна организација из Чикага и Питсбуршки Комитет заједно су изразили велику захвалност потпуковнику Џону Капелу, председнику Фондације Операција Халијард, на помоћи у овим хуманитарним напорима.