Новак брани међународно право

Фото: РАДЕ БАКРАЧЕВИЋ – ШТАЈЕРСКЕ НОВИЦЕ

Горан Петронијевић
Новак брани међународно право

Извор: ИН4С – 08/01/2022

Ваљда Ноле нема право да буде најбољи и највећи, јер потиче из малог народа са Балкана, који није геноцидом уништио америчке Индијанце, нити аустралијске Абориџине.

Да је у времену глобализма право згажено и да је сила права, замењена правом силе, сви знамо. Али да је право доведено до апсурда, уз страховиту дискриминацију свих оних који нису у глобалистичком колу, то је тешко за поверовати. Зарушавање медјународног права је један од програмских циљева неолибералног глобализма, у циљу потпуног рушења суверенитета држава. Деценијама нам тај исти глобализам утерује „демократију“ кроз поштовање људских права. Толико нападно, лажљиво и цинично, да нам је огадила та два врла термина, савремене организације људског друштва. Од свих права и правила, остало је по њима само једно: право је оно што ми будемо назвали правом. Ма колико то била примена дуплих стандарда, најтеже дискриминације, убедићемо своју глобалистичку децу да је „Ханибал пред вратима“ и да је то једино могуће.

Новак Дјоковић, најбољи тенисер и највећи спортиста планете, се ових дана суочава са тим и таквим глобалистичким „правним правилима“. Поразио је глобалистичку елиту на терену и у примени универзалних правила живљења. Не могу га поразити на терену, нити у животу. Остало им је само да као и у хашком трибуналу, промене правила када год им прети пораз. Чувена аустралијска демократија, настала на англосаксонским принципима освоји, отми и уништи, ових дана пред светом показује своја највећа правна достигнућа. Тренирају неправо и дискриминацију управо на Новаку. Ваљда Ноле нема право да буде најбољи и највећи, јер потиче из малог народа са Балкана, који није геноцидом уништио америчке Индијанце, нити аустралијске Абориџине.

Да је из тог англосаксонског геноцинидног корпуса, носио би неку од њихових смешних и циничних титула. Не, Ноле је дете малог, поносног и правдољубивог народа, кога својим сматрају сви људи и народи таквих вредносних ставова. Ноле је дете, расло и учило под бомбама, истог тог глобалистичког запада. Некако им је промакао. Нису га стигли. Нолета нису убили као оних 87 -оро деце ’99. Сада не могу да прежале. Бацио их је на колена, а они у спорту и животу немају решење за то чудо од детета, порасло под бомбама у витеза спорта. Сада покушавају алтернативним, неспортским, нељудским и противправним поступцима да се обрачунају са сопственим поразом. Шта год да ураде, ово што су последњих дана радили, остаће највећа срамота у историји спорта. Адолф Хитлер је на олимпијади коју је организовао у част афирмације „Аријевске расе“, морао признати да је Џеси Овенс највећи. Господо Аустрилијанци и остали глобалисти, учити се може и из лоших примера!