OTVORENA EKSKLUZIVNA PRODAVNICA KOŠARKAŠKOG SAVEZA SRBIJE U NOVOM SADU

Piše: Radomir Čubranović

Dok srpska košarkaška reprezentacija na evropskom prvenstvu „žari i pali“ sa 7 uzastopnih pobeda (u Berlinu i Lilu) i ubedljivo ušla u polufinale, u domovini Ponosni sponzor popularnih „Orlova“ RODA je danas (17. septembra) u Novom Sadu otvorio ekskluzivnu prodavnicu Košarkaškog saveza na radost brojnih fanova.
Prodavnica je odmah počela da radi punom parom
U specijalizovanoj prodavnici okviru Roda Megamarketa prodavaće se brendirani artikli i košarkaška oprema Košarkaškog saveza Srbije. Prodavnicu je otvorio „Orlić“ Marko Kovačević, član kadetske repreznetacije Srbije i član košarkaškog kluba Sports world . Ovo je deseta ekskluzivna i ,istovremeno poslednja prodavnica, koju su Košarkaški savez Srbije i RODA otvorili u okviru zajedničke sponzorske saradnje, započete u julu.
Marko Kovačević potpisuje loptice
-Izuzetno mi je drago što je Novi Sad dobio jednu ovakvu prodavnicu u okviru koje će svi ljubitelji sporta i košarke moći da pronađu brendirani materijal KSS-a od šalova, do šolja, privezaka za ključeve, ali i košarkašku opremu, profesionalne košarkaške lopte, dresove i još mnogo toga. Iskreno se nadam da ću i ja u bliskoj budućnosti postati član seniorske reprezentacije Srbije, kao i da će budući tim biti isto toliko uspešan kao i sadašnji, tako da će se i naša imena i dresovi naći u ponudi ove radnje. -, rekao je Marko Kovačević, član kadetske reprezentacije Srbije.
Prodavnica spolja
Ponosni sponzor srpske košarke – Roda, pored mnogobrojnih incijativa koja sprovodi u cilju podrške sporta i košarke u Srbiji , pripremio je iznenađenje za svoje potrošače i ljubitelje košarke. Spremno je 25 dresova, 25 profesionalnih košarkaških lopti, 25 pakovanja piva, kao i 10 karata – aranžamana za finalnu utakmicu u košarci u Lilu, u Francuskoj 20. septembra.
Šampionski pehar naših košarkašica sa ovogodišnjeg evropskog šampionata
RODA takođe poklanja 500 košarkaških lopti osnovnim i srednjim školama u 23 grada širom Srbije, u okviru društveno odgovornog projekta „500 lopti za buduće asove“ uz podršku Košarkaškog saveza Srbije i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Glasanje traje, na web stranici www.roda.rs mesec dana, od 15. septembra do 15. oktobra, a podela lopti će se realizovati na osnovu najvećeg broja glasova koje će svaka škola sakupiti putem web aplikacije.
Orlovi su lane bili vicešampioni sveta
Nadamo se da će se „Orlovi“ naći u finalu 20. septembra i osvojiti šampionsku titulu Evrope na ponos navijača u Srbiji i rasejanju širom sveta…

Radomir Čubranović

Foto: Aleksandra Čubranović