Radenci: Evropski dan odbojke

DSCN7532-copy

Žoge za odbojko

Na prestopno leto 29. februarja do 29 igralnih točk

Leto 2016 je prestopno leto in zatorej bo ta mesec – februar – imel kar 29 dni. In ta devetindvajseti dan bi naj bil po vsej Evropi Dan za odbojko.

DSCN4142 (1)

Plakat – vabilo za 29. februar 2016

Evropska odbojkarska zveza (CEV) organizira na ta dan evropsko kampanjo »OneDayMore4Volleyball – Dan več za odbojko«, ki bo potekala po vsej Evropi. Odbojkarji Odbojkarskega kluba Radenci, ki nastopajo v 3. slovenski državni odbojkarski ligi, moški – vzhod, so izdali posebni letak v 600 izvodih ter ga razdelili na osnovni šoli Kapela in Radenci, vrtcu Radenski mehurčki,

DSCN7444-copy

Veselje igralcev ob doseženi točki

Domu starejših občanov Radenci (DOSOR), kot tudi na več naslovov v vsej občini, pa tudi svetnikom Občine Radenci in odborom krajevnih skupnosti. S tem vabilom vabijo k udeležbi 29. februarja v Veliko športno dvorano v Radencih med 18.30 in 22. uro, ko bo odigranih šest ekshibicijskih tekem v odbojki s tekmovanjem do 29 točk.

DSCN7524-copy

Igra na mreži

Predstavile se bodo vse mlade selekcije deklic in dečkov, ki trenirajo in tekmujejo pod okriljem Odbojkarskega kluba Radenci, prav tako pa bi naj nastopili v odbojkarski preizkušnji tudi drugi športniki. Svoj pečat naj bi na dnevu odbojke dodali še gospodarstveniki in politiki domače občine. Ob zaključku bodo do ekshibicijskih 29 točk odigrali tekmo še člani OK Radenci, njihov nasprotnik pa bodo veterani odbojke, zbrani v ekipi Blok & Batina Radenci.

Filip Matko Ficko