Prleki (Štajerci) 25 let kot Kapelski fantje

Prleki (Štajerci) 25 let kot Kapelski fantje

cesttike-slavljencem

Česttike slavljencem.

Kvartet Kapelski fantje iz Občine Radenci ima za seboj kar 25 let pevskih vaj in nastopanj, tudi prepevanje v Ameriki je za njimi, da sedaj skupaj zapojo le še ob posebnih priložnostih. Ena le-tej je bila 23. oktobra dopoldne na praznovanju rojstnih stanovalk in stanovalcev DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci.

delovna-terapevtka-vesna-razborsek

Delovna terapevtka Vesna Razboršek.

Z diatonično harmoniko ter svojim drugim basom Milan Markovič spremlja ostalo trojko na nastopih: Anton Kosmajer poje prvi tenor, Marjan Korelc drugi tenor, a Janez Tibaut je baritonist.

rezine-torte-za-vse

Rezine torte za vse.

Tokrat so v DOSOR-ju zapeli na prošnjo delovne terapevtke Vesne Razboršek in njene sodelavke, gospodinje Suzane Kočar, ki sta zadolženi za pripravo in izvedbo praznovanj rojstnih dni.

izza-pevcev

Izza pevcev.

Kar 30 stanovalk in stanovalcev  je praznovalo v minulih dveh mesecih, stanovalka Ema Holcman svoj 90-i rojstni dan, a stanovalka Milka Opšteter svoj 70-i življenjski jubilej. Ob prazničnem petju so rojstnodnevniki prejeli priložnostna darilca, iz domske kuhinje (slaščičarne) pa so vsem postregli z rezinami odlične torte.

kvartet-kapelski-fantje

Kvartet Kapelski fantje.

Filip Matko Ficko