Radenska na sejmu Agra s tremi zlatimi odličji

Radenci, 21.8.2019 – Radenska se bo na prihajajočem sejmu Agra ponovno predstavila z izdelki, ki so se po mnenju strokovne komisije uvrstili med najbolj kakovostne novosti letošnjega leta. Med bogato bero odličij so prvič tudi priznanja vrhunske kakovosti za izdelke iz portfelja hrvaških blagovnih znamk. Veliko zlato medaljo je namreč osvojila Inka Tonic water, še dve zlati medalji pa sta si zaslužila izdelka Inka Bitter lemon in Studena Ice tea breskev.
Na 23. Mednarodnem ocenjevanju sadnih sokov, pijač in embaliranih vod v okviru sejma Agra je Radenska skupno osvojila šest odličij za kakovost. Med 110 izdelki iz Slovenije, Avstrije in Hrvaške, sta v Radence poleg velike zlate in dveh zlatih medalj priromali še dve srebrni medalji in en bron. Nagrajene novosti bodo lahko obiskovalci sejma poskusili na razstavnem prostoru Gospodarske zbornice Slovenije v hali A.
»Letošnji sejem Agra je za nas pomembna prelomnica. Na ocenjevanju smo prvič nastopili z združeno paleto izdelkov naših hrvaških in slovenskih blagovnih znamk, kar dokazuje da smo z združenimi močmi v Radenski Adriatic še bolj inovativni,« pravi Marián Šefčovič, direktor Radenske.
»Priznanja nas motivirajo, da s povezovanjem in iskanjem sinergij znotraj Radenske Adriatic še intenzivneje iščemo nove načine, kako ustvarjati prijetne trenutke za potrošnike. Da smo na pravi poti potrjujejo tudi poslovni rezultati, saj smo v prvem polletju letošnjega leta v regiji dosegli 7,2 % rast prodaje,« še dodaja Marián Šefčovič.
Poleg novih izdelkov, ki vstopajo v asortiman Radenske, paradni konj v regiji ostaja Radenska Kraljevi vrelec. Pri ponudbi priljubljene mineralne vode so v Radenski v sklopu obeležitve 150. jubileja podjetja, poskrbeli za kar nekaj novosti, ki so jih kupci odlično sprejeli. Osvežili so izgled gazirane mineralne vode Radenska, ki jo na policah najdemo v enotni zeleni embalaži; Radenska je postala prva in edina slovenska mineralna voda v pločevinki; kupce pa so razveselili še s številnimi akcijami, posebnimi jubilejnimi pakiranji in nagradnimi igrami.

Dodatne informacije:
Alenka Dujanović
Specialist za odnose z javnostmi
Radenska d.o.o
Telefon: 02 520 36 13
Mobilni telefon: 051 647 097
alenka.dujanovic@radenska.si