Razprodan Festival štajerskih mladih vin Pubec v Mariboru

Teden je prinesel slavje – mlademu vinu, odprtju filmskega festivala, koncertom in številnim premieram. Dogodkom nazdravljamo in jih pozdravljamo tudi mi. Kako? S fotografijami seveda!

Razprodan Festival štajerskih mladih vin Pubec v Mariboru je povezoval ljubitelje žlahtne kapljice in se nato čez nekaj dni preselil še v prestolnico. 

Z vinom je polno Gallusovo dvorano nagovoril tudi legendarni Rade Šerbedžija, ki se je pohvalil, da vino izdeluje njegov dober prijatelj. Pokukali smo v Pionirski dom na premiero mladinske predstave A ti mene slišiš?!?, teden pa je bil obarvan tudi z obiskom filmskih zvezd. Na Cineplexx premieri biografske glasbene drame 3211, je gledalce presenetil glavni igralec Stefan Đurić, bolj znan kot Rasta. Še dve zvezdi Balkana sta se te dni mudili v Sloveniji in sicer režiser Dragan Bjelogrlić ter igralec Radivoje Raša Bukvić – na odprtju 34. Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala LIFFe seveda. 
Slavili pa smo tudi z Janezom Hočevarjem Rifletom, dobitnikom prestižne nagrade bert 2023. 
November se je pričel slavnostno, kot uvod v čarobni mesec, ki prihaja. A nismo še tam, veliko lepega nas še čaka!
Oranžna osebnost tedna je Janez Hočevar – Rifle, priznani filmski in gledališki igralec, dobitnik prestižne nagrade bert 2023.