Prve karaoke letošnje poletne »DOSOR-jeve vetrnice«

Večer prijateljev dobre volje in lepih pesmi

DSC_4303-copy

»DOSOR-jeva vetrnica« 2016

Prve letošnje karaoke »DOSOR-jeve vetrnice« so se »odvrtele« v ponedeljek, 27. junija zvečer, na DOSOR-jevem poletnem odru na dvorišču.

DSC_4319-copy

Nastop stanovalke Eme Matijevič

Tako so se prijatelji dobre volje in lepih melodij ponovno pričeli družiti ob pesmih, ki so jih nastopajoči izbrali za predstavitev sami, občinstvo pa je njihove nastope spremljalo z DOSOR-jeve terase, a mnogi kar z DOSOR-jevih balkonov.  Nastopajočih je bilo skupno enajst.

DSC_4326-copy

Nastop gostje Valerije Kovač

Korajžno so nastopili in zapeli: stanovalka Nada Bregar (pesmica pevke Saše Lendero »Za tvoj rojstni dan«), stanovalec Branko Ločnikar (zapel »Ružo crvena« Klape Sveti Juraj), osnovnošolka Ana Horvat (slovenska ljudska pesem »Sem deklica mlada vesela«), stanovalka Ema Matijevič (v španščini in slovenščini zapela pesem »Mama Huanita«),

DSC_4352-copy

Nastop harmonikarja Gabrijela Zamude

gostja Valerija Kovač  (pesem Majde Sepe »Poj kitara«), stanovalec Pavle Zvara (pel otroško pesem v slovaščini), duet DOSOR-jeve »zdravstvene nege« Mateja Lulik in Andreja Lenartič (pesem  Kemala Montena »Nije vrijedno sine moj«),

DSC_4359-copy

Vsi nastopajoči na odru

gostja Alma Hočevar iz bivalne enote Zavoda Hrastovec v Radencih (pesem Edvina Flisarja »Angeli živijo«),  stanovalec Esad Džehverović  (tri ljudske v bošnjaškem jeziku) ter kot gost osnovnošolec Gabrijel Zamuda iz Slaptinec (na diatonično harmoniko zaigral ljudski »Micka kovačeva« in »Regiment po cesti gre«).

DSC_4368-copy

Nastop osnovnošolke Ane Horvat

Na začetku je za uvod letošnje prve zabavne prireditve na DOSOR-jevem poletnem odru vse pozdravila Mojca Kumlanc, ki ima »na skrbi« karaoke s sodelavko Majo Zamuda. Slednji sta nastopajočim razdelili darila:

DSC_4373-copy

Sladoled čaka vse v Slaščičarni Tropicano Radenci

borovnice darovalke Tanje Majcan iz Rankovec ter bone za sladoled v Slaščičarni Tropicano Džema Hamitija v Radencih. A za vso tehniko je poskrbel Boris Behek.

Filip Matko Ficko