Kar dvakrat Katja in Valter v glasbeni utici

DSC_5167-copy (1)

Katja in Valter v glasbeni utici

Radenci: Prvi nastop 21. julija, drugi napovedan za 28. julij

V četrtek, 21. julija zvečer, sta v Radencih, v glasbeni utici sredi radenskega parka, nastopila v duetu vokalistka Katja Otrin ter klaviaturist Valter Klemenčič. Gre za že kar uveljavljen glasbeni par, ki je poskrbel za odlično glasbeno vzdušje številnemu občinstvu.

Zaigrala in zapela sta odlične skladbe v angleščini (»Imagine« Johna Lennona; »Let iz be« Paula McCartneya; »Aint no Sunsine« Billa Withersa; »Summertime« Georga Gershwina; »Fly ne to the Moon« Barta Howarda; »You are ma Sunsine«, »Valerie Amy Vinehouse« Jimmie-a Davisa in Charlesa Mitchella), v francoščini »Autumn leaves« Josepha Cosma in Jaquesa Preverta ter skladbe slovenskih avtorjev: »Zemlja pleše« Mojmira Sepeta in Gregorja Strniše; »Metulji« skupine Pliš in »Nekega jutra ko se zdani« Vlada Kreslina.

DSC_5169-copy

Katja in Valter v glasbeni utici

Zavod za turizem in šport Radenci ter Zdravilišče Radenci sta tako letošnje poletje »spravila v pogon« glasbeno utico sredi radenskega parka in zatorej se vsak četrtek zvečer, v juliju in avgustu, na odru pojavijo nastopajoči, ki popestrijo poletne urice pred spanjem občankam in občanom Radenec, kot tudi turistkam in turistom ter gostom Zdravilišča Radenci.

Nastop ter nov repertoar Katje Otrin in Valterja Klemenčiča lahko pričakujemo naslednji četrtek, kajti 28. julija je ob 20. uri ponovno najavljen njun nastop v glasbeni utici sredi radenskega parka.

Besedilo in fotografije: Filip Matko Ficko