Radenski DOSOR na sejmu MEDICAL

Informacije, predavanja, degustacije in še kaj

 

Sanja Kropec iz DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, se vprašuje in sporoča: »Smo žalostni, ker smo bolni ali smo bolni zato, ker smo žalostni? So bolezni povezane z našimi čustvi? Kako se soočiti z bolečino in kako najti odgovor na vprašanje »Zakaj boli?«. Lahko z metodami primerne prehrane ter manualnimi tehnikami krepimo naše zdravje in ohranimo vitalnost? DOSOR v Radencih se v zadnjih letih intenzivno ukvarja s področji, ki obravnavajo in raziskujejo vzroke za nastanek bolezni ter vsebujejo različne tehnike za celostno krepitev telesa. Več boste lahko izvedeli na brezplačnih pregledih in predavanjih na sejmu Medical med 6. in 8. aprilom na radgonskem sejmišču.«

dsc_2195

Zdravje lahko krepimo s posebnimi metodami, ki temeljijo na celostnem pristopu in vključujejo prehransko svetovanje, manualne tehnike, moxa terapijo, irdološke preglede, kineziotaping ter avrikulo terapijo. Če ste tudi vi eni izmed tistih, ki želijo raziskati vzroke za svoje bolezenske težave in celostno pristopiti k krepitvi svojega zdravja dolgoročno, lahko pridobite dragocene nasvete in izkoristite možnost brezplačnega nasveta na DOSOR-jevi stojnici na Sejmu MEDICAL v Gornji Radgoni med 6. in 8. aprilom 2017.

dsc_2197

V četrtek, 6. aprila, ob 14.30 bomo s predavateljico Adriano Dolinar povedali več o bolečinah sklepov ter metodah, kako lahko poskrbimo za vitalnost naših sklepov. Dopoldan lahko preizkusite tudi naturopatske specialitete v času »Odprte kuhinje«. V petek, 7. aprila, ob 14.30 bo potekalo predavanje strokovnjakinje Simone Domjan iz DOSOR-ja, ki nam bo razkrila, kako so naša čustva povezana z našimi boleznimi in kako si lahko pomagamo s hrano kot zdravilom.

dscn1488

V soboto, 8. aprila, ob 12. uri bo diplomirana fizioterapevtka Katja Peček Poredoš iz DOSOR-ja povedala več o bolečini, zakaj nas boli, kako si lahko pomagamo in obvladamo bolečino. Vsa predavanja so brezplačna in se jih lahko udeležite na Sejmu MEDICAL na glavnem odru. V času »Odprte kuhinje«, v četrtek med 10. in 13. Uro, bo DOSOR predstavil tudi naturopatske jedi, s katerimi pomagamo ohranjati naše zdravje. Sedaj imate možnost, da se tudi vi pridružite in pridobite dragocene informacije o vašem zdravju in izkoristite možnost brezplačnih nasvetov ter se pogovorite z DOSOR-jevimi strokovnjaki na njihovi stojnici.

Vse tri dni bo na razstavnem prostoru možno kupiti kakovostne probiotike Pegaso, zeliščne palčke – Moxa ter nov proizvod Multi EM Ferment, ki odlično deluje tudi proti spomladanski utrujenosti!

Filip Matko Ficko