Razstava seniork in seniorjev v Gornji Radgoni

 dsc_6021

Likovna sekcija DU Gornja Radgona s svojimi gosti

Od 2. junija dalje je v DSO (Domu starejših občanov) Gornja Radgona  na ogled razstava likovnih del upokojenk in upokojencev, članic in članov likovne sekcije Društva upokojencev Gornja Radgona, sodeluje pa s svojimi deli tudi nekaj gostov iz društev upokojencev Murska Sobota in Beltinci.

Svoje likovnice in likovnike, podobno kot ostale društvene dejavnosti, v Društvu upokojencev Gornja Radgona ves čas spodbuja predsednica Inge Ivanek in tako je svoje članice in člane navdušila še za eno razstavo. Na tokratni razstavi je paleta slikarskih tehnik sodelujočih  izredno pestra. Na ogled so grafike, fotografije, suhi pasteli, akrili na platnu, olja na platnu, skulpture – kipi ter slike v tehniki enkavstike.

Kot članice in člani likovne sekcije pri Društvu upokojencev Gornja Radgona razstavljajo: Jasna Brunskole, Pavla Krajnc, Filip Matko Ficko, Cvetka Pišek, Milena Marija Reščič, Marija Markuš Šaruga, Terezija Šegula in Dana Štrucelj, a kot gostje: Alojzij Rous, Marijana Kmet, Ivanka Lehner in Danila Krpič. Razstava del likovne sekcije Društva upokojencev Gornja Radgona in njihovih gostov bo v Domu starejših občanov Gornja Radgona na ogled to poletje.

Filip Matko Ficko

 

Priložene fotografije:

Razstavljena dela v Domu starejših občanov Gornja Radgona