»Vesele Štajerke« na DOSOR-jevi »Vetrnici«

1914

Dalmatinska klapa

Pester program nastopajočih ob ponedeljkih v Radencih

Ta ponedeljek, 19. junija ob 18.30, se bo s simpatičnimi glasbenicami, ki nastopajo pod imenom »Vesele Štajerke« pričel niz letošnjih zabavnih prireditev DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci, v okviru že uveljavljene DOSOR-jeve poletne »Vetrnice«.

dscn0745

DOSOR-jev pevski zbor Večerna zarja

Gre za bogat program z dobro glasbo, zanimivimi gosti, pa tudi zabavo. Ker je DOSOR postal ne samo dom starejših, pač pa tudi neke vrste kulturno in zabavno središče kraja, so seveda na poletno teraso vabljeni vsi, ki si žele poletne osvežitve in popestritve večerov, ne le stanovalke in stanovalci tega doma starejših.

cetrte-karaoke-014

Priljubljene karaoke

Konec tega meseca, 26. junija, bodo na programu priljubljene karaoke, za naslednji mesec pa se že napovedujejo: Samo Budna, Andi Sobočan in Dorina Gujt (10. julija), pevski zbor Večerna zarja (24. julija) ter karaoke (31. julija).

007

Na DOSOR-jevi poletni terasi

V osmem mesecu bodo 7. avgusta zaplesali mladi Plesne šole Zeko iz Murske Sobote, 21. avgusta zaigrali in zapeli Gorazd Žilavec in njegova glasbena spremljava Šurda & Atide, 28. avgusta pa zapele še karaoke. Deveti mesec se začne z nastopom dalmatinske klape Fortuna (4.9.), ki jim bo sledila z večerom šansonov Vita Mavrič 11.9., 18.9. bodo zaplesali folkloristi KUD Budinci, za konec pa zopet karaoke – 25.9.

dscn0300

Zavrtela se bo DOSOR-jeva »Vetrnica«

Letošnje prireditve za nastopajoče na DOSOR-jevem poletnem odru, kakor tudi za občinstvo na DOSOR-jevi poletni terasi vsekakor dobrodošlo omogočajo sponzorji: Pomgrad, Saubermacher Komunala, Klima center Tratnjek in Bioterme Mala Nedelja.

 

Filip Matko Ficko