Na YouTube že nova glasbena uspešnica Marka Tivadarja

Mladi Prekmurec pravi: »Čakam te na plaži«

06-mark-tivadar

Konec prejšnjega meseca, med 22. in 26. junijem, je sodeloval na že 22. tradicionalnem mednarodnem glasbenem festivalu FeNS v Kopru, ki je povezan v mednarodno mrežo glasbenih festivalov WAF (World association od festivals) s svojo skladbo Mark Tivadar in se prebil do finala.

16-mark-tivadar

Mladi Prekmurec iz Malih Bakovec pri Murski Soboti, Mark Tivadar, je sam avtor besedila in pevec, pri petju ga v duetu spremlja Špela Novak, a aranžma za skladbico pod naslovom »Čakam te na plaži« se je podpisal Dejan Borovič.

07-mark-tivadar

S to napovedjo in zasedbo ter sodelovanjem plesne skupine (plešejo Melanie Tivadar, Nafaa Dance, Iva Berendijaš in Jdidi Hammami) je bil uspešen vse do finalnega nastopa. Kakšne posebne nagrade ni prejel, a pravi naslednje: »Pomembno je, da je zunaj lep sončen dan, da smo na morju s prijatelji in imamo v mislih čisto določeno osebo, vtipkamo »pravo« telefonsko številko in po odzivu rečemo: »Čakam te na plaži !«.

11-mark-tivadar

Torej je objava najnovejše uspešnice Marka Tivadarja na YouTube nekaj povsem razumljivega in upati je, da bo tudi v času poletnih počitnic veliko »klikanja« na njegovo skladbico z naslovom »Čakam te na plaži«.

15-mark-tivadar

Filip Matko Ficko

Priloženi posnetki:

Predstavitev skladbice »Čakam te na plaži« v Kopru