DOSOR Radenci: Devet točk julijskih karaok

dsc_8665

 Združeni vsi nastopajoči ob zaključku

Nastopili stanovalke in stanovalci, prostovoljci in gostje

Tradicionalne »KARAOKE« so v Radencih bile na programu zadnji dan v mesecu juliju s številnimi nastopajočimi: stanovalkami in stanovalci DOSOR-ja, prostovoljkami in prostovoljci tega doma, kot tudi nekaterimi drugimi gosti.

dsc_8681

Donator karaok Džemo Hamiti – Slaščičarna Tropicano

Gospodinja Mojca Kumlanc je v uvodu tradicionalne prireditve »KARAOKE« v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, nagovorila vse zbrane  31. julija na zabavnem popoldnevu. Bila je namreč povezovalka programa, ko je na poletnem odru na dvorišču DOSOR-ja bilo izvedenih devet točk nastopajočih: spodaj podpisani (pesem klape Intrade »Samo za tebe«), stanovalka Vida Toš (slovenska ljudska pesem »Urška«), stanovalec Branko Ločnikar (Zečićeva pesem »Niko nema dva života«), prostovoljka Valerija Horvat (pesem Oderlapove »Vem jokala bom«), zborček Zdravilišča Radenci (Šifrerjeva pesem »Za prijatelje« in pesem Modrijanov »Rock me«), stanovalka Ema Matijevič (slovenska ljudska »Sem slovenska deklica«), stanovalec Esad Hžehverović (sevdalinka »Banja Luko moja«) ter prostovoljka Valerija Horvat v duetu s spodaj podpisanim (pesem klape Skala »Moja barka«).

Šifrerjevo pesem »Siva pot« so za zaključek vsem zbranim na terasi ter na številnih balkonih DOSOR-ja v zboru zapeli vsi nastopajoči na tokratnih »KARAOKAH«. Ob tem so prejeli od povezovalke Mojce Kumlanc nagradne kupončke za sladoled. To odlično hladno sladico pa si bodo nastopajoči lahko privoščili v lokalu donatorja Džema Hamitija iz Slaščičarne Tropicano v Radencih. Obljubili so si tudi ponovno srečanje na »KARAOKAH« konec meseca avgusta na istem odru.

Filip Matko Ficko

Fotografije: Marija Erveš