DOSOR Radenci: Tombola s štirimi dobitki

dsc_0971

 Tradicionalna zabavna prireditev dobro obiskana

 Po petdesetih minutah igre, ki se je pričela ob 9.30, se je oglasila z vzklikom: »Tombola !« stanovalka Amalija Maček ter prejela prvo nagrado tokratne tombole. Bila je ena izmed skupno 54 stanovalk in stanovalcev DOSOR-ja (to je skoraj ena tretjina vseh oskrbovank in oskrbovancev v tem domu), ki so se udeležili družabne igre v veliki restavraciji DOSOR-ja.

 

Delovna terapevtka Janja Tratnjek je namreč 28. septembra dopoldne bila »ta glavna« pri organizaciji in žrebanju tombolskih številk letošnje septembrske tombole v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci. Pri zapisovanju izžrebanih številk na oglasni tabli pa je sodelovala prostovoljka Marija Erveš.

Na svoji tombolski karti so imeli prečrtane vse izžrebane številke še:  Marija Fajt (druga nagrada), Jože Urankar (tretja nagrada) in Kristina Novak (četrta nagrada). Vse štiri dobitke se je razdelilo po dobri uri spremljanja izžrebanih številk. Po razdeljenih štirih nagradah in dobri uri igre je bila septembrska tombola zaključena, vsi navzoči pa so bili povabljeni k sodelovanju na prihodnji tovrstni nagradni igri.

Filip Matko Ficko