Karaoke – priljubljena zabavna prireditev za konec junija

Radenci: DOSOR-jeva Vetrnica se veselo vrti

dosor-jev-zborcek-dobre-volje

 DOSOR-jev zborček dobre volje.

V okviru poletnih zabavnih prireditev v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, ki se odvijajo pod naslovom »DOSOR-jeva Vetrnica«, so zelo priljubljene karaoke. Ne bodo manjkale tudi ob letošnji 10-letnici tega doma. In prav na Dan državnosti, 25. junija zvečer, so se v razstaviščni avli DOSOR-ja-, zavrtele karaoke. Po že ustaljeni praksi sta priljubljeno urico zabave uspešno vodili Mojca Kumlanc in Maja Zamuda, ob njiju pa je skrbel za brezhibno tehnično (video) pomoč Boris Behek.

dosor-jev-zborcek-vecerna-zarja

 DOSOR-jev zborček Večerna zarja.

Na samem začetku je zapela zaposlena v DOSOR-ju Katja Škafar, ki ji je sledil »Zborček dobre volje« zaposlenih v DOSOR-ju. A capela je  zapela prostovoljka Radmila Radojević, nato pa so dve pesmi zapeli v zborčku »Srčni prijatelji« Zdravilišča Radenci.

ob-koncu-karaok-se-ples

 Ob koncu karaok še ples.

Mladi pevki Larisa Čuček Černjavič in Nuša Zaplata sta zapeli v duetu, a stanovalec Pavle Zvara je tokrat izredno prijetno presenetil s svojim nastopom. Pela je še zaposlena v DOSOR-ju Sonja Mulec, ki ji je sledila tudi zaposlena v DOSOR-ju Andreja Lenartič. Slednja je zapela v duetu s spodaj podpisanim.

srcni-prijatelji-zdravilisca-radenci

 Srčni prijatelji Zdravilišča Radenci.

Zelo lepo je zapela kot gostja Alma Hočevar iz varstvene enote Radenci, a za zaključek se je predstavil še zborček stanovalcev »Večerna zarja«. Zborček je na harmoniki spremljala stanovalka Marija Fajt, kar je bil njen premierni nastop.

vsi-nastopajoci-ob-zakljucku

 Vsi nastopajoči ob zaključku.

Vsi nastopajoči so bili obdarjeni z majčkami za letošnje poletje (sponzor Maraton Treh src Radenci), na naslednjih karaokah, ki bodo na sporedu 23. julija, pa bo sponzor Slaščičarne Tropicano Radenci.

Filip Matko Ficko