Tradicionalna prireditev v Kongresni dvorani pred koncem leta

Radenci: Bublanje vseh generacij

obcinstvo-v-kongresni-dvorani
Občinstvo v Kongresni dvorani.

»Bublanje vseh generacij« je bil naslov kulturnega večera, ki ga je v Kongresni dvorani hotela Radin Zdravilišča Radenci pripravilo Kulturno društvo Bubla Radenci. Zgodilo se je to v ponedeljek, 10. decembra zvečer, ko so na programski list zapisali geslo »Ljubiteljska kultura je delo, ki nam bogati srce«.
druzina-koren-oce-in-hcer
Družina Koren – oče in hčer

Na odru Kongresne dvorane so nastopili po vrsti: Ljudski pevci »Večnica« KUD Bubla Radenci, violinistka Katarina Rantaša, humoristki »dve Frančiki« (Sep in Cizl) s Kapele, igrala in pela je družina Koren, poezijo je recitiral dr. Ivan Kos, kitarska sekcija Radenci pod vodstvom Jožeta Farkaša, Tamburaško društvo Radenci pod umetniškim vodstvom Eli Sarjaš, humorist Franc Šeligo kot »Trezika« ter folklorni nastop KUD Janko Divjak Kapela pod strokovnim vodstvom Slavice Kovačič.
fs-j-divjak-kapela
FS J.Divjak Kapela
Povezovalka kulturnega programa je bila Helena Poznič Kos, a zaključni govor pa je vsem namenila predsednica KUD Bubla Marija Marič. Za pomoč pri izvedbi prireditve se je ob tem zahvalila vsem nastopajočim, Občini Radenci, Zdravilišču Radenci in DOSOR-ju (Domu starejših občanov Radenci).
ljudski-pevci-vecnica-kud-bubla-radenci
Ljudski pevci Večnica KUD Bubla Radenci.
violinistka-katarina-rantasa
Violinistka Katarina Rantaša
Filip Matko Ficko