Radenci: V DOSOR-ju igrali tombolo

V stilu Valentina tudi še teden dni pozneje
nagrajenec-edvard-trglec-prvi-z-leve
Nagrajenec Edvard Trglec prvi z leve.
Še teden dni po Valentinu, ki praznuje 14. februarja, so DOSOR-jevi prostovoljci pripravili Valentinovo tombolo. Bilo je to v četrtek dopoldne, 21. februarja, v velikem restavracijskem prostoru DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci.
smiljan-homec-pri-panoju
Smiljan Homec pri panoju.
Tako se je ob 9.30 pričela februarska tombola. Ambasadorka prostovoljstva v DOSOR-ju, Marija Erveš, je žrebala tombolske številke, izžrebane številke je na posebnem panoju prečrtaval prostovoljec – stanovalec Smiljan Homec, a prostovoljka Radmila Nešić je ob domskih gospodinjah priskočila na pomoč stanovalkam in stanovalcem pri prečrtavanju izžrebanih številk na tombolskih karticah.
stevilke-je-zrebala-marija-erves
Številke je žrebala Marija Erveš.
V roku ene ure je bilo izžrebanih že toliko številk, da se je lahko razdelilo osem nagrad (pet rednih in tri tolažilne). Tokratni srečni dobitniki so bili stanovalke in stanovalci: Edvard Trglec, Nada Voznič, Mira Pirc, Albin Krajnc, Andrej Maroša, Barbara Grosek, Helena Dukarič in Jožica Zupančič. Kar peterica dobitnikov je bila zbrana pri eni mizi in to so bili stanovalke in stanovalci z dementnega oddelka, kar je bilo zanje posebno doživetje.
valentinova-tombola-v-dosor-ju
Valentinova tombola v DOSOR-ju
Filip Matko Ficko