RADENSKA ZA HITREJŠI ZAGON GOSTINSTVA

TI POVABIŠ, RADENSKA ČASTI!

kupon

(Radenci, 5. maj 2020 ) Terase in vrtovi gostinskih lokalov so z začetkom tedna ponovno začeli odpirati svoja vrata. K uspešnemu zagonu gostinstva želijo prispevati v Radenski, kjer v sklopu pobude #ZASKUPAJ vabijo k srečevanjem v priljubljenih gostinskih lokalih. Goste spodbujajo, da obiščejo spletno stran www.zaskupaj.si, pridobijo brezplačni kupon in si privoščijo mineralno vodo Radenska in kavo na stroške Radenske. S tem gostincem zagotavljajo prepotrebno spodbudo za hitrejše okrevanje po pandemiji.

Postopno sproščanje gostinstva je za marsikoga prineslo veliko olajšanje. Gostje so ponovno dobili priljubljeno mesto druženja in srečavanja, številni gostinci pa priložnost, da čimprej nadomestijo izgubljeni dohodek. Pri tem jim v Radenski zvesto stojijo ob strani, saj se zavedajo, da je za okrevanje gostinske panogo ključno, da se gostje čim prej vrnejo v lokale.
“V Radenski verjamemo, da v teh turbulentnih časih potrebujemo optimizem in nove priložnosti. Zato smo se odločili, da gostincem priskočimo na pomoč pri oživljanju poslovanja, gostom pa polepšamo prve trenutke druženja,” je povedal Jure Zrilić, direktor prodaje Radenska ADRIATIC.

na-radensko-in-kavo-v-podporo-gostincem

Na Radensko in kavo v podporo gostincem.

»Ob težko pričakovanem odprtju lokalov smo hvaležni za ponujeno pomoč Radenske. Vsak dodatni gost, ki ga bo akcija privabila na naše terase, je zelo pomemben. Zato se bomo še dodatno potrudili, da skupaj ponovno ustvarimo prijetno, pa tudi varno okolje,« je povedala
Sandra Gjergjek iz Il Cafe Murska Sobota. Temu mnenju se pridružujta tudi Tamara in Anže Fideršek, lastnika lokala Moja Kavarna iz Maribora ter dodajata: »Utrip mesta so ljudje in veseli nas, da jih lahko znova gostimo«.

Poziv k odgovornemu ravnanju – časa za pijačo s prijatelji bo dovolj
Po sprejetju odloka o delnem odprtju lokalov v Radenski pričakujejo, da se bodo gostinski lokali odpirali postopno, saj se morajo pripraviti na nov način dela. Tudi nabor lokacij, ki se bodo odpirale skladno z direktivami, bodo zato širili postopno. Hkrati pozivajo goste, da so pri druženju odgovorni in upoštevajo navodila za preprečevanje okužb. Ker so koriščenje kuponov za spodbudo gostincem omogočili do vse konca junija, bodo gostje, skladno z nadaljnjim sproščanjem ukrepov, imeli še dovolj priložnosti za srečevanja s prijatelji.

radenska-in-kava-za-hitrejsi-zagon-gostinstva

Radenska in kava za hitrejši zagon gostinstva.

Vi povabite, Radenska časti!
Brezplačni kupon zase in vam ljubo osebo lahko pridobite na spletni strani www.zaskupaj.si v nekaj enostavnih korakih. Skupno bo Radenska poravnala stroške za 10.000 kavic in Radensk, ki jih lahko potrošniki popijejo v lokalih širom Slovenije. Trenutno je kupon mogoče unovčiti v preko 100 lokalih, število vključenih lokacij pa iz ure v uro raste. Kuponi, ki jih potrošniki prejmejo v obliki unikatne QR kode, so veljavni do konca meseca junija.

Dodatne informacije o pobudi #ZASKUPAJ najdete na spletni strani www.zaskupaj.si, kjer lahko kupon tudi naročite.

DODATNE INFORMACIJE

Alenka Dujanović
Specialist za odnose z javnostmi
Radenska d.o.o
Telefon: 02 520 36 13
Mobilni telefon: 051 647 097
alenka.dujanovic@radenska.si