JUCELINO NOBREGA LA LUZ svetovno znani brazilski jasnovidec, zdravilec in duhovni učitelj že tretjič v Sloveniji

Foto: RADE BAKRAČEVIĆ – ŠTAJERSKE NOVICE

Naše življenje teče v stresnem okolju v katerem nam notranje in zunanje sile, nasprotja, konflikti in problemi ne omogočajo uravnotežiti našega telesa in duha. Posledice so psihične narave, ki prerastejo tudi v bolezni telesa, le-te pa največkrat zdravimo z različnimi farmacevtskimi preparati, večino vzrokov pa pustimo, da nam še naprej razjedajo dušo in telo.

Jucelino posreduje načela zdravega življenja. On ne zavrača spoznanj medicine in zdravljenja, dodaja pa spoznanja, postopke in sredstva, ki prispevajo k uravnoteženju telesa in duha, ki temeljijo na uporabi naravnih učinkovin in duhovni rasti posameznika. Njegovo učenje obravnava tudi prispevek k zdravi in empatični družbi, saj od nje dobimo tako pozitivne kot negativne impulse. Svojo moč videnja in zdravljenja črpa iz univerzalne kozmične energije. On sanja in takrat preide v drugo dimenzijo, v kateri prejema informacije. V eni noči ima lahko tudi več sanj, od katerih je ena skupina glavnih sanj, druga skupina pa so potrditvene sanje, ki dodatno razlagajo glavni dogodek. On te sanje redno zapisuje in dosedaj jih je bilo že več kot 90.000.   

Jucelino Nobrega La Luz je avtor številnih knjig. Študiral je pravo, filozofijo in angleško književnost. V Braziliji …….. ima svojo kliniko.

Vsako leto opravi turnejo po številnih državah, kjer predava, vodi seminarje, se srečuje z ljudmi na individualnih svetovanjih in razgovorih in opravlja duhovno zdravljenje in operacije. Svojo moč videnja prihodnosti usmerja v opozorila o negativnih, tudi katastrofalnih dogodkih za družbo ali posameznika, ki jih s pismi obvešča, da bi se izognili ali v čimvečji meri ublažili negativne posledice takih dogodkov.  Pisma overja in dokumentira, tako da ima evidentirano komunikacijo z naslovniki. Velika večina, sam pravi da okrog 70%, napovedanih dogodkov se potem tudi uresniči. Tako je videl tudi zelo močan potres, ki se naj bi zgodil v Zagrebu marca 2027.

V Slovenijo prihaja že tretjič, pred tem bil dvakrat v Radencih, kjer je po en teden izvajal postopke duhovnega zdravljenja, rasti in svetovanja. Vsakič se je zbralo več kot 50 ljudi. Ti so se udeležili celodnevnega seminarja o pomenu in principih zdravega življenja, prehrane in duhovne dimenzije. Na številna vprašanja je odgovarjal s kakšnimi naravnimi sredstvi ojačati zdravje, umiriti duha, se soočiti z naravnimi, družbenimi in ekonomskimi dogajanji izven nas. Na individualnih razgovorih je prisluhnil osebnim, družinskim, zdravstvenim, kariernim, finančnim in drugim problemom posameznikov in njihovim vprašanjem o prihodnosti ter jim dajal odgovore in nasvete. Izvajal je individualne in skupinske operacije odrešitve določenega problema posameznika s posredovanjem kozmične energije.

Srečanje z Jucelinom Nobrego La Luz je priložnost za vse, ki jih zanimajo zdravo življenje, zdravi odnosi in zdrava družba danes in jutri, ki jih skrbi zase in za svoje bližnje in ki iščejo odgovore, pomoč in nasvete na osebna vprašanja. Bival bo v Radencih od 27.-29. novembra (Informacije: Mirko Čačinovič – 041694 079) in v Ljubljani 1. – 2. decembra 2023 (Informacije: Majda Zabukovec 041 424 682). Podroben program pa je še v pripravi.