Razstava Likovne sekcije DU Gornja Radgona dva meseca

Mele: Na ogled trideset likovnih del

V Spominski hiši – galeriji Šaruga na Meleh pri Gornji Radgoni bo kar dva meseca, septembra in oktobra, na ogled razstava likovnih del članic in članov Likovne sekcije pri Društvu upokojencev Gornja Radgona. Pred tem so vso poletje razstavljali v Domu starejših občanov Gornja Radgona.

S 1. septembrom je torej razstava bila preseljena in obiskovalkam ter obiskovalcem se ponuja na ogled kar trideset likovnih del v različnih slikarskih tehnikah. To so dela v akrilni tehniki, tehniki olja, grafike, fotografije, kipi ter celo v tehniki enkavstike. Svoja likovna dela razstavlja sedem članic in članov Likovne sekcije pri Društvu upokojencev Gornja Radgona: Jasna Brunskole, Pavla Krajnc, Marija Markuš Šaruga, Filip Matko Ficko, Cvetka Pišek, Milena Marija Reščič in Terezija Šegula. Pri tej razstavi v Spominski hiši – galeriji Šaruga na Meleh pa dela v akrilni tehniki kot gostja razstavlja Marija Rakita iz Doma Janka Škrabana v Beltincih.

O uradni otvoritvi razstave bomo na spletnih straneh »Štajerske novice« še poročali, a omenjena razstava je v Spominski hiši – galeriji Šaruga na Meleh (Mele 10) že na ogled in bo odprta ves september in oktober.

Filip Matko Ficko

dsc_9737

dsc_9739

dsc_9745

dsc_9749