Majski in junijski rojstnodnevniki DOSOR-ja

Skupno praznovanje konec junija z ducatom pevk

ducat-pevk-du-negova-sp-ivanjci

Ducat pevk DU Negova – Sp. Ivanjci.

Gospodinja Vesna Razboršek v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, je za zaključek rekla: »… Najboljše stvari se zgodijo, ko jih najmanj pričakujemo. Današnje praznovanje smo sicer pričakovali, vendar v naprej nismo vedeli, kakšno bo, kaj nam bodo gostje pripravili.

dosor-jeva-gospodinja-vesna-razborsek

DOSOR-jeva gospodinja Vesna Razboršek.

Zdaj vemo ! In veseli smo, da je bilo prijetno, lepo !…« Slišali smo to v veliki restavraciji v četrtek, 28. junija dopoldne, kajti bilo je izredno slovesno. Triintridesetim stanovalkam in stanovalcem tega doma, ki so v mesecu maju ali juniju praznovali rojstni dan, se je izreklo čestitke, izročilo priložnostna darilca (zavitke sivke) ter jih pogostilo z rezinami torte.

rezine-torte-za-vse

 Rezine torte za vse.

33 slavljenkam in slavljencem, med katerimi je peterica »preskočila« devetdeseto leto, je zapela dvanajsterica ljudskih pevk Društva upokojencev Negova – Spodnji Ivanjci, ki jih po strokovni plati že štirinajsto leto vodi Vlado Maguša. Tokrat jih je spremljal tudi predsednik Društva upokojencev Negova – Spodnji Ivanjci Karel Fleisinger.

slavljenci-dosor-ja-v-prvi-vrsti

 Slavljenci DOSOR-ja v prvi vrsti.

Povprečna starost pevk znaša 74 let, o čemer je govorila Karolina Starovasnik. So pa pevke pripravile pravo presenečenje za slavljenke in slavljence s prinesenimi vrtnicami za njihovo slavje. Za vse se je v imenu slavljenk in slavljencev zahvalila stanovalka Anica Kondrič.

zahvala-anice-kondric

Zahvala Anice Kondrič.

se-vrtnice-od-pevk

 Še vrtnice od pevk.

Filip Matko Ficko