VAPAJ ZA POMOĆ

OD PROF. Dr KAPLANA BUROVIĆA NAŠE UREDNIŠTVO JE DOBILO SLEDEĆE PISMO. OVJAVLJUJEMO GA U ORIGINALU

 Prof. Dr Kaplan BUROVIĆ .

VAPAJ ZA POMOĆ

Ženeva: 28. juni 2018 – evo treći mesec što sam u čeljusti MAFIJE. Dana 05.maja i 16.maja ove godine učinili su mi dve operacije u srcu, u HOPITAL DE LA TOUR – Ženeva. Dana 07.06.2018., su me prebacili u Centar za Rekreaciju Clinique “LE NOIRMONT” – Jura – SUISSE.

U pola noci (17-18.06.) udarili su me u glavu  nečim tvrdim predmetom, dok sam spavao u ležaju 157 te CLinique opijen i bez svesti od nekog prekomernog leka za spavanje.

Došao sam pri svesti negde oko 10.H.00, svezan, u ambulatna kola i sa puno policajaca, ili medicinskog osoblja u policajskoj uniformi.

Odmah sam prebačen u Bolnicu grada Jura, gde su me uveli u skaner. Koliko sam mogao da razumen francuski, u pola noći sam pokušao da se izvučem iz kreveta i odem u WC. Tom sam prilikom – kako su to tumačili oni koji su se okupili oko mene i skanera – pao i povredio se u vrat i u glavu, mali i veliki mozak. Po skanero-pregledu-ekzaminaciji govorilo se da nemam nista slomljeno.

Odmah su me vratili u Centar, u moj krevet i, oko 17.H.00, dali i da jedem doručak, ručak i večeru, sve odjednom. Od toga ja još nisam mogao ništa da jedem, jer mi još nije izašla u potpunosti ni narkoza.

Tek sam se sutradan, 19.06.2018., počeo da priberem i mislim mojim mozgom.

Činjenice su neosporne da nisam pao s kreveta, Udaren sam u glavu nekim tvrdim predmetom, pošto mi je prethodno data prekomerna doza “leka” za spavanje.

MAFIJA, u čije sam ruke, nastavlja sa svojim radom na tome da me likvidira fizički i prikaže nenormalnim, koristeći za ovo dobar glas koji uživaju u Švajcarskoj i na sve strane sveta švajcarski lekari.

Molim sve da najhitnije intervenišu na sve strane sveta i na svim jezicima, prije svega preko mediija, a zatim i preko OUN, Otsek za Ljudska Prava. Moguće je da su mi zdravlje za navek upropastili, a i da me iz dana u dan očekuje smrt.

Javite najhitnije prijem ovog mesazha, a i mere koje ste preduzeli da mi spasite život.

Akademik. 

Prof. Dr Kaplan BUROVIC .

 

P.S.– Stupite najhitnije u kontakt sa Savezom Književnika Švajcarske – SdA, čiji sam član, i tražite od njih da pošalju svoje ljude, zvaničnu komisiju da izvide kako stoji stvar. Dobro bi bilo da i vaša Redakcija pošalje za intervju svog dopisnika.