Odbojka mladih Štajercev navdušuje

Turnir starejših dečkov iz Hoč, Ljutomera in Radenc

zreb-za-zogo-in-igrisce

Žreb za žogo in igrišče.

V Veliki športni dvorani v Radencih je v nedeljo, 21. oktobra, potekal drugi turnir starejših dečkov v odbojki, ko so se med seboj pomerile tri ekipe: OK Radenci, OK Hoče pri Mariboru in OK Ljutomer.

sodniska-trojka

Sodniška trojka.

Tekme je sodila sodniška trojka v sestavi: Robert Gruškovnjak (Beltinci), Luka Smodiš (Ljutomer) in Patricija Kuhar (Bratonci).

ekipa-ok-hoce

Ekipa OK Hoče

V prvi tekmi ob 10. uri je domačo ekipo OK Radenci nadigrala zelo uigrana ekipa OK Hoče z rezultatom  2 : 0 (25:9; 25:9). Prav tako je v drugi tekmi ob 11. uri ekipa OK Hoče z rezultatom  2 : 0 (25:6; 25:12) premagala ekipo OK Ljutomer. V tretji tekmi ob 12. uri sta se pomerili ekipi OK Radenci in OK Ljutomer. Prvi set so si priigrali domačini (25:17), v drugem setu so bili Ljutomerčani uspešnejši v finišu, ki so ga dobili s  26:24, a v tretjem setu so Radenčani zaigrali prepričljivejše in zmagali s 15:5, skupaj torej  2 : 1 za OK Radenci.

ekipa-ok-ljutomer

Ekipa OK Ljutomer

Na predvečer turnirja starejših dečkov je bila v Radencih odigrana tekma 2. kroga slovenskega prvenstva v odbojki sezone 2018/2019 v 3. ligi moški – vzhod, ko je domača ekipa OK Radenci s 3 : 0 premagala ekipo OK SIP Šempeter II iz Šempetra v Savinjski dolini. Po 2. krogu ima ekipa OK Radenci skupno 6 točk in je na 1. mestu, ekipa OK SIP Šempeter II pa še nadalje ostaja na zadnjem, osmem mestu lestvice. V 3. krogu tega tekmovanja bo ekipa OK Radenci v petek, 26. oktobra, gostovala pri ekipi OK Maribor II, ki je trenutno na 6. mestu lestvice osmih moštev z eno priigrano točko.

ekipa-ok-radenci

Ekipa OK Radenci.

Filip Matko Ficko