PREDSEDNIK SKUPŠTINE VOJVODINE PASTOR PRIREDIO PRIJEM ZA NOVINARE

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Pastor Ištvan priredio je danas (četvrtak, 27. decembra) tradicionalni novogodišnji prijem za novinare.
1-pastor-istvan-je-srdacno-pozdravio-novinare
Pastor Ištvan je srdačno pozdravio novinare.

Kao i prethodnih 6 godina i ove, predsednik Pastor se zahvalio pripadnicima „sedme sile“ za redovno i uspešno praćenje i izveštavanje rada Skupštine Vojvodine i njenih organa, rekavši, između ostalog :
– I vi predstavnici medija ste imali složen i odgovoran posao gotovo kao i ja dok sam predsedavao sednicama Skupštine. Još jednom se iskreno zahvaljujem na saradnji i uloženom trudu uz želju da se iduće godine ponovo ovde nađemo u zdravlju, veselju, sa manje problema i većim napretkom u celokupnom društvu.-
2-predsednik-pastor-je-nasao-vremena-za-sve-goste
Predsednik Pastor je našao vremena za sve goste.
U već tradicionalnoj opuštenoj i neslužbenoj atmosferi novinari su se družili i ćaskali s predsednikom Pastorom bez foto-aparata, kamera, diktafona, beležnica i bez službenih razgovora.
3-nasi-novinari-aleksandra-i-radomir-cubranovic-pozelili-su-predsedniku-pastoru-srecnu-novu-godinu
Naši novinari Aleksandra i Radomir Čubranović poželeli su predsedniku Pastoru srećnu Novu godinu.
Predsednik Pastor je našao vremena da obiđe svaki kutak sale i da porazgovara sa svakim gostom-novinarom. Naravno, naša ekipa Aleksandra (fotoreporter) i Radomir Čubranović (urednik za Vojvodinu) iskoristili su opuštenu atmosferu za prijatno ćaskanje i neslužbeno fotografisanje uz prenošenje pozdrava od uredništva „Štajerskih novica“ predsedniku vojvođanskog parlamenta.
Opušteni razgovori o raznim temama brzo su prošli uz prijatnu ponudu pića i hrane…

Tekst i fotografije: Aleksandra Čubranović