ПЛАКЕТА ФСО КУЛА ВЛАСТИМИРУ ВУЈИЋУ

ПЛАКЕТА ФСО КУЛА ВЛАСТИМИРУ ВУЈИЋУ
За развој и унапређење фудбала у Војводини
plaketu-prof-vlastimiru-vujicu-svecano-urucio-pocasni-predsednik-fso-kula-zarko-popovic
Plaketu prof. Vlastimiru Vujiću svečano uručio počasni predsednik FSO Kula Žarko Popović.
У Скупштини општине Кула (Србија), 12. јануара одржан је свечани наставак „Вечери фудбала (чији радни део је био 29. децембра) где су уручене Плакете најзаслужнијим појединцима за дугогодишњи допринос развоју и унапређењу фудбалског спорта у општини Кула и војвођанском региону Западна Бачка (Србија).
Један од четворо лауреата (поред Миодрага Гогића, Ђорђа Бојанића и Лане Поповић) био је и професор у Српској гимназији „Никола Тесла“ у Будимпешти Властимир Вујић (који је фудбалу као играч, високи тренер фудбала и професор физичке културе и спорта поклонио равно 48 година!).
Захваливши се у име добитника признања професор Властимир Вујић је рекао да је чаролија спорта у томе што кад изађете ви знате да игра почиње, што сте терену сви једнаки, и што, као и ривал – имате исту шансу за победом…! За такав улог вреди се увек максимално припремити. Он је још истакао да су награде вредан подстицај за трајање и понављање у фудбалу, али и велики путоказ и подршка онима који тек долазе да то наставе.