ZVEZDE NOGOMETA ZA ŽRTVE POPLAV

Dobrodelna nogometna tekma v Ljubljani: zvezde nogometa za žrtve poplav

Aleksander Čeferin in Rade Bakračević, glavni urednik “Štajerskih novic”

Na povabilo predsednika Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksandra Čeferina se bosta na dobrodelni nogometni tekmi, ki bo 15. septembra v Stožicah, pomerili ekipi selektorja slovenske nogometne reprezentance Matjaža Keka in slovitega trenerja Fabia Capella.

V zadnjem mesecu smo Slovenci dokazali, kako solidarni znamo biti v trenutkih, ko nas doleti kruta usoda. Avgustovska naravna katastrofa, ki je prizadela dobršen del Slovenije, je spodbudila Aleksandra Čeferina, predsednika UEFA, k odločitvi, da s pomočjo nekdanjih nogometnih zvezdnikov pomaga zbirati sredstva za pomoč prizadetim. V Ljubljani se tako obeta pravi dobrodelni nogometni spektakel. Na stadionu Stožice se bodo v petek, 15. septembra ob 20. uri na dobrodelni nogometni tekmi predstavila številna znana nogometna imena.

Iz SVETA: Čeferinova akcija pomoči

Iz 24UR ZVEČER: Aleksander Čeferin o dobrodelni tekmi

Povabilu Aleksandra Čeferina so se že odzvali zvezdniki svetovnega nogometa, tudi številni svetovni in evropski prvaki ter zmagovalci UEFA Lige prvakov. Med njimi so Gianluigi BuffonDavid JamesOliver BierhoffNemanja VidićAndrej ŠevčenkoPaolo MaldiniLuis FigoZvonimir BobanJavier ZanettiEric AbidalPredrag Mijatović, Mikael SilvestreAljoša AsanovićMario MandžukićVladimir Šmicer in številni drugi.

Ekipi zvezdnikov bosta s klopi vodila Fabio Capello in Matjaž Kek.

Prenos dogodka boste lahko v živo spremljali na POP TV, 24ur.com in VOYO.

Celoten izkupiček od prodanih vstopnic, sponzorstev tekme in individualnih donacij podjetij ter posameznikov bo namenjen fundaciji Radia 1 PREPROSTO BLIZU, ki bo tudi razdelil pomoč prizadetim posameznikom.

Vstopnice za tekmo po enotni ceni 20 evrov bodo na voljo od srede, 30. avgusta, na prodajnih mestih Eventima oz. na njihovi spletni strani. Prav tako bodo naprodaj VIP vstopnice in sicer za Beli VIP’ po ceni 100 evrov in Osrednji VIP’ za 500 evrov.

Dogodek organizacijsko in informacijsko podpirata medijski hiši PRO PLUS in INFONET z Radiem1. Pri organizaciji sodelujeta tudi Nogometna zveza Slovenije in agencija Sport Media Focus.